Surpriză de proporții la iUmor! Dani Oțil s-a alăturat juriului. Ce a declarat vedeta

În noua ediție iUmor, un invitat special a acceptat provocarea de a fi la masa juriului. Cel care va juriza, alături de Delia, Cheloo și Bendeac, este chiar colegul acestora de trust, Dani Oțil. Ce declarații a dat prezentatorul?

dani otil
Dani Oțil, jurat la IUmor

Jurizarea ediției 10 a celui mai nou sezon IUmor va fi presărată cu și mai multe glume și energie pozitivă, deoarece la atmosfera deja plina de voie-bună va contribui și Dani Oţil, de la Neatza.

image
Dani Oţil, la masa juriului

Dani Oțil a revenit la iUmor, dar de această dată în postura de jurat. Sincer ca de obicei, prezentatorul a declarat că așteaptă de mult timp să fie invitat la show și a recunoscut că arde de nerăbdare să audă glumele participanților.

Sunt fan iUmor, știu foarte multe numere și mereu m-am întrebat dacă aș avea ce trebuie pentru a fi la masa juriului. De aproximativ trei ani tot aștept să fiu chemat aici. Am un filtru pe care îl pun peste tot ce se întâmplă pe scenă: omul acesta dacă ar veni cu grupul meu de prieteni la cabană și ne-ar spune glume, noi am râde sau l-am da afară în zăpadă? Cred că la asta se rezumă totul”, a declarat Dani Oțil.

Citește și Ce cauta Dani Oțil tocmai în Finlanda și ce mesaje îi transmite soția, de acasă

Nici despre concurenții ce vor veni în cadrul emisiunii acesta nu a ezitat să vorbească, ba chiar a dezvăluit ce i-ar plăcea să vadă în cadrul show-ului.

Mi-ar plăcea să văd oameni care sunt cu adevărat fericiți, nu persoane care zâmbesc ca maseuzele din Thailanda. Nu vreau să văd ultraprofesioniști. Sunt pasionat de iUmor pentru că am văzut aici câțiva oameni care au făcut stand-up povestindu-și viața și ei nu știau de fapt că fac stand-up. Genul acesta de oameni îl ador”, a adăugat cel de-al patrulea jurat iUmor.

Cum s-a simțit prezentatorul alături de jurați

stanga
dreapta
dani otil
dani otil si gabriela prisacariu
dani otil 5 jpg
dani otil 4 jpg
dani otil jpg

Cum a decurs ziua de filmare și cât de bine s-a simțit Dani Oțil în postura de jurat iUmor, telespectatorii pot urmări duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Fiecare ediţie a iUmor 12 aduce un nou jurat

Sezonul 12 iUmor este unul complet neașteptat pentru telespectatori, dar și pentru juraţii show-ului de la Antena 1.

Anul acesta au intervenit modificări în formatul emisiunii, astfel că spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, acest sezon aduce în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru, care va asista și va analiza numerele unei zile întregi de filmare.

Citește și Mihai Bendeac, prima reacție după ce s-a lăsat filmat cu părțile intime la vedere: «Recunosc că sunt prost»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
cub bianca dragusanu png
image png
cub cristina rus (1) png
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
Tiriac
Alexia Eram (6) jpg
bodo 2 jpg
image
image
image
image
Rețetă Cera Mihăilescu png
dany d 5 jpeg
Cristiana Dobre 4 jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
banel nicolita in lacrimi la SPLASH vedete la apa sezon 5 a jpg
Adela Popescu & Cabral   Sunt celebru, scoate ma de aici jpeg