Ce cauta Dani Oțil tocmai în Finlanda și ce mesaje îi transmite soția, de acasă

Dani Oțil a renunțat la platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani pentru a-și urma pasiunea! Nu este cazul să ne alarmăm totuși, căci prezentatorul va reveni curând în țară și în fața telespectatorilor. Iată motivul pentru care Dani Oțil se află în Finalnda!

image
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt căsătoriți din anul 2021

Dani Oțil nu prezintă zilele acestea emisiunea matinală alături de colegul său, Răzvan Simion pentru că a plecat tocmai în îndepărtata și friguroasa Finlanda pentru a participa la o cursă de mașini.

Așadar, am aflat care este motivul pentru care Dani distribuia în ultima perioadă imagini din sala de antrenament sau cadre în care se antrena de zor. Prezentatorul dorește să fie în cea mai bună formă fizică în timpul cursei și să revină acasă învingător. 

Dani Oțil participă la o cursă de mașini în Finlanda

Dani Oțil a distribuit mai multe imagini din tărâmul de poveste, unde zăpadă măsoară peste 30 de centimetri, iar pentru a se încălzi trebuie să stea în jurul șemineului. În timp ce prezentatorul împărtășește fanilor cadre din Finlanda, cu peisaje care îți taie respirația și soția sa, Gabriela Prisăcariu pare să fie destul de ocupată acasă, în România. Gabriela nu se luptă cu zăpada sau cu bolzii cu mulți cai putere, ci cu micul Tiago care nu pare deloc încântat de diversificarea meniului. 

Modelul îi transmite astfel prezentatorului că, deși nu participă la curse de mașini sau competiții sportive, și viața ei de acasă este la fel de plină de aventură! Nu este deloc ușor să convingi un bebeluș să mănânce, după cum află și Gabriela pe propria piele! 

stanga
dreapta
zapada png
dani otil png
dani otil 6 png
dani otil 5 png
dani otil 3 png
dani otil 2 png
casuta png

Soția prezentatorului împărtășește admiratorilor imagini în care micul Tiago, în vârstă de puțin peste șase luni, face tot felul de grimase amuzante atunci când mama sa îi întinde lugurița cu piure sau cartofi dulci. Gabriela însă nu renunță ușor și apelează la tot felul de artificii pentru a-l convinge pe Tiago că există și alte alimente la fel de gustoase precum laptele matern. Rămâne de văzut dacă bebelușul se va lăsa înduplecat și dacă Gabriela va înregistra un succes! 

Gabriela și Dani Oțil s-au căsătorit în anul 2021 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit, în cadrul unei ceremonii discrete la care au participat membrii familiei și prietenii apropiați, în luna mai 2021, la două luni după ce au aflat că vir deveni părinți. 

stanga
dreapta
dani otil luca tiago jpg
bebelus dani otil png
bebelus dani otil png
dani otil gabriela prisacariu jpeg
gabriela prisacariu iubita dani otil png
gabriela prisacariu deschidere png

În urmă cu doar câteva luni, Dani Oțil a fost invitat la podcastul moderat de Radu Țibulcă. Prezentatorul a vorbit despre cariera sa în domeniul televiziunii, dar și despre aspecte mai puțin cunoscute. El a relatat că, în adolescență nu a simțit că este susținut îndeaproape de către părinți și a trăit, fără să vrea, cu impresia că îi sunt tăiate aripile.

Este o lecție de viață pe care o ține minte foarte bine și de care va ține cont în educarea fiului său. Confesiunea a fost una emoționantă, iar privitorii au avut ocazia să descopere o altă latură a lui Dani, una mult mai profundă și mai puțin pusă pe șotii. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
archie battersbee jpg
the sandman jpg
cub laura cosoi png
4 britney spears 5 jpg jpeg
operatie medici jpeg
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg