Gabriela Prisăcariu, schimbare de look? Soția lui Dani Oțil vrea implanturi mamare mai mari!

Gabriela Prisăcariu, partenera prezentatorului TV Dani Oțil, este pusă pe fapte mari! De când a devenit mămică, se pare că se gândește să-și facă o schimbare la nivelul fizicului său. Gabriela are de ceva vreme implanturi mamare, însă se pare că acum și-ar dori să își pună unele mai mari.

Gabriela Prisăcariu se gândește să își schimbe implanturile mamare cu unele mai mari Foto: Instagram
Gabriela Prisăcariu se gândește să își schimbe implanturile mamare cu unele mai mari Foto: Instagram

Soția lui Dani Oțil a experimentat o ușoară mărire a sânilor pe perioada alăptării, și i-a plăcut, astfel că acum are în plan o eventuală schimbare! Singurul impediment, spune ea, este că trebuie să își convingă medicul estetician, care nu prea e de acord, având în vedere că implanturile sale de acum sunt puse tot de el, iar doctorul a făcut o treabă foarte bună în acest sens. Așadar, de ce să „strice” munca lui?!

Gabriela Prisăcariu vrea implanturi mamare mai mari

Gabriela Prisăcariu are implanturi de aproximativ 6 ani, iar acestea arată în continuare foarte bine, chiar dacă aceasta a trecut printr-o sarcină și a și alăptat. 

Șase ani plus o sarcină si implanturile mele arată perfect! Eu aș vrea să le schimb cu unele mai mari (mi-au placut mult când alăptam)… dar trebuie sa-l conving si pe domnul doctor pentru asta.”, a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram, în dreptul unei imagini în care apare alături de medicul său estetician.

Se pare astfel că Gabriela a călcat deja pragul clinicii pentru noua schimbare pe care și-o dorește, însă să vedem dacă o va pune, în cele din urmă, și în practică. Momentan pare că aceasta este în „tratative” cu medicul estetician. 

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au împreună un băiețel

Gabriela Prisăcariu (29 de ani) şi Dani Oţil (41 de ani) au devenit de curând părinții unui băiețel, care a primit numele Luca Tiago. Cei doi au făcut marele pas în 2021, căsătorindu-se în secret, iar apoi organizând petrecerea de nuntă chiar la localul pe care prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” îl deține. Gabriela a născut primul copil al cuplului în luna septembrie a anului trecut, iar de atunci cei doi părinți sunt „topiți” după micuțul lor.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net