Gabriela Pris─âcariu ╚Öi Dani O╚Ťil, probleme cu micu┼úul Tiago: ┬źNu prea ia ├«n greutate┬╗

Momente grele pentru Gabriela Pris─âcariu (29 de ani) ┼či Dani O┼úil (41 de ani)! Cei doi au ├«nt├ómpinat numeroase probleme cu fiul lor, micu┼úul Luca Tiago, ├«n v├órst─â de doar patru luni. 

image

Frumoasa so┼úie a prezentatorului de la Antena 1 a ├«mp─ârt─â┼čit necazurile legate de b─âie┼úel, cu marea ei comunitate de m─âmici din mediul online.

Aceasta a explicat c─â fiul ei a ├«nceput s─â m─ân├ónce ceva mai bine, dup─â ce, timp de o s─âpt─âm├ón─â vomita tot laptele cu care era hr─ânit ┼či era foarte nelini┼čtit.

ÔÇ×Nu prea ia ├«n greutate ┼či vomit─â tot ce m─ân├ónc─â. Am ├«nceput s─â ├«i dau formul─â ┼či acum este mai bine din ce v─âd. De dou─â zile m─ân├ónc─â din ce ├«n ce mai mult, este mai lini┼čtit, nu mai vomit─â, cred c─â ├«i era foame, nu ┼čtiu. Momentan este foarte bine, m─â bucur c─â am sc─âpat de problema astaÔÇŁ, a declarat Gabriela Pris─âcariu.

O mare parte dintre m─âmicile care o urm─âresc i-au fost al─âturi ┼či i-au dat diferite sfaturi, dar blondina a primit ┼či numeroase mesaje r─âut─âcioase. 

Matinalul de la Nea╚Ťa s-a ├«nsurat anul trecut

stanga
dreapta
gabriela prisacariu iubita dani otil png
dani otil copil jpeg
dani otil gabriela prisacariu png
dani otil jpeg
dani otil jpeg
dani otil gabriela prisacariu jpeg
dani otil si iubita lui jpeg
gabriela dani otil jpeg
dani otil gabriela prisacariu 4 jpg jpeg
dani otil gabriela prisacariu 3 jpg jpeg

Dani O╚Ťil ╚Öi Gabriela Pris─âcariu au f─âcut marele pas anul trecut, ├«n luna mai 2021, chiar ├«n prima zi de relaxare a m─âsurilor de restric╚Ťie! Ace╚Ötia au decis s─â ├«╚Öi uneasc─â destinele la pu╚Ťin timp dup─â ce au aflat c─â vor deveni p─ârin╚Ťi pentru prima oar─â.

Au ╚Ťinut totul secret! Dani O╚Ťil ╚Öi Gabriela Prisc─âriu nu le-au divulgat dec├ót invita╚Ťilor locul ╚Öi data celui mai important eveniment din via╚Ťa lor. 

Petrecerea a avut loc la restaurantul pe care ├«l de╚Ťine Dani O╚Ťil. Localul a fost ├«mpodobit cu baloane de toate culorile, iar decorul a fost unul de vis. 

Dani O╚Ťil ╚Öi Gabriela Prisc─âriu au recunoscut c─â sunt ├«mpreun─â pentru la ├«nceputul lui 2019, iar de atunci s-au afi╚Öat ├«mpreun─â peste tot. La un an de c├ónd s-au ├«ndr─âgostit iremediabil, Dani O╚Ťil a cerut-o ├«n c─âs─âtorie pe frumoasa blond─â, ├«n vacan┼úa romantic─â din Mexic.

  Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!      

interior 1583876 1920 jpg
roland stanescu jpg
bote bal contesa JPG
image png
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
Tiriac
01 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lindsay lohan