Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, probleme cu micuţul Tiago: «Nu prea ia în greutate»

Ultima actualizare:

Momente grele pentru Gabriela Prisăcariu (29 de ani) şi Dani Oţil (41 de ani)! Cei doi au întâmpinat numeroase probleme cu fiul lor, micuţul Luca Tiago, în vârstă de doar patru luni. 

image

Frumoasa soţie a prezentatorului de la Antena 1 a împărtăşit necazurile legate de băieţel, cu marea ei comunitate de mămici din mediul online.

Aceasta a explicat că fiul ei a început să mănânce ceva mai bine, după ce, timp de o săptămână vomita tot laptele cu care era hrănit şi era foarte neliniştit.

„Nu prea ia în greutate şi vomită tot ce mănâncă. Am început să îi dau formulă şi acum este mai bine din ce văd. De două zile mănâncă din ce în ce mai mult, este mai liniştit, nu mai vomită, cred că îi era foame, nu ştiu. Momentan este foarte bine, mă bucur că am scăpat de problema asta”, a declarat Gabriela Prisăcariu.

O mare parte dintre mămicile care o urmăresc i-au fost alături şi i-au dat diferite sfaturi, dar blondina a primit şi numeroase mesaje răutăcioase. 

Matinalul de la Neața s-a însurat anul trecut

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut marele pas anul trecut, în luna mai 2021, chiar în prima zi de relaxare a măsurilor de restricție! Aceștia au decis să își unească destinele la puțin timp după ce au aflat că vor deveni părinți pentru prima oară.

Au ținut totul secret! Dani Oțil și Gabriela Priscăriu nu le-au divulgat decât invitaților locul și data celui mai important eveniment din viața lor. 

Petrecerea a avut loc la restaurantul pe care îl deține Dani Oțil. Localul a fost împodobit cu baloane de toate culorile, iar decorul a fost unul de vis. 

Dani Oțil și Gabriela Priscăriu au recunoscut că sunt împreună pentru la începutul lui 2019, iar de atunci s-au afișat împreună peste tot. La un an de când s-au îndrăgostit iremediabil, Dani Oțil a cerut-o în căsătorie pe frumoasa blondă, în vacanţa romantică din Mexic.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!      

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
image
actualitate.net
image
actualitate.net