Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, probleme cu micuţul Tiago: «Nu prea ia în greutate»

23 ianuarie 2022

Momente grele pentru Gabriela Prisăcariu (29 de ani) şi Dani Oţil (41 de ani)! Cei doi au întâmpinat numeroase probleme cu fiul lor, micuţul Luca Tiago, în vârstă de doar patru luni. 

image

Frumoasa soţie a prezentatorului de la Antena 1 a împărtăşit necazurile legate de băieţel, cu marea ei comunitate de mămici din mediul online.

Aceasta a explicat că fiul ei a început să mănânce ceva mai bine, după ce, timp de o săptămână vomita tot laptele cu care era hrănit şi era foarte neliniştit.

„Nu prea ia în greutate şi vomită tot ce mănâncă. Am început să îi dau formulă şi acum este mai bine din ce văd. De două zile mănâncă din ce în ce mai mult, este mai liniştit, nu mai vomită, cred că îi era foame, nu ştiu. Momentan este foarte bine, mă bucur că am scăpat de problema asta”, a declarat Gabriela Prisăcariu.

O mare parte dintre mămicile care o urmăresc i-au fost alături şi i-au dat diferite sfaturi, dar blondina a primit şi numeroase mesaje răutăcioase. 

Matinalul de la Neața s-a însurat anul trecut

stanga
dreapta
gabriela prisacariu iubita dani otil png
dani otil copil jpeg
dani otil gabriela prisacariu png
dani otil jpeg
dani otil jpeg
dani otil gabriela prisacariu jpeg
dani otil si iubita lui jpeg
gabriela dani otil jpeg
dani otil gabriela prisacariu 4 jpg jpeg
dani otil gabriela prisacariu 3 jpg jpeg

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut marele pas anul trecut, în luna mai 2021, chiar în prima zi de relaxare a măsurilor de restricție! Aceștia au decis să își unească destinele la puțin timp după ce au aflat că vor deveni părinți pentru prima oară.

Au ținut totul secret! Dani Oțil și Gabriela Priscăriu nu le-au divulgat decât invitaților locul și data celui mai important eveniment din viața lor. 

Petrecerea a avut loc la restaurantul pe care îl deține Dani Oțil. Localul a fost împodobit cu baloane de toate culorile, iar decorul a fost unul de vis. 

Dani Oțil și Gabriela Priscăriu au recunoscut că sunt împreună pentru la începutul lui 2019, iar de atunci s-au afișat împreună peste tot. La un an de când s-au îndrăgostit iremediabil, Dani Oțil a cerut-o în căsătorie pe frumoasa blondă, în vacanţa romantică din Mexic.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!      

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
image png
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
cub radu stefan banica png
carla s dreams bobonete 2 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg