Video adorabil cu puștiul lui Dani Oțil. Cum gângurește Luca Tiago

10 ianuarie 2022

De patru luni de zile, Dani Oțil e cel mai fericit tătic. Matinalul de la Antena 1 l-a sărbătorit pe Luca Tiago, care împlinește luni 4 luni, cu o imagine adorabilă publicată pe contul său de Instagram.

image
Puștiul lui Dani Oțil a împlinit patru luni

Luca Tiago, puștiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu, este nu doar adorabil, cu gropițe și un zâmbet perfect pe chip, ci și vorbăreț nevoie mare.

image
Cu această imagine și-a sărbătorit Dani Oțil fiul pe Instagram

În timp ce tati Dani Oțil își lăuda puștiul pe Instagram, că a împlinit patru luni, mami Gabriela Prisăcariu își desfăta fanii cu câteva imagini cu Luca Tiago, care gângurește de zor dis de dimineață, după o noapte în care s-a trezit din oră în oră.

image
Gabriela Prisăcariu le-a arătat fanilor de pe Instagram ce frumos gângurește Luca Tiago

Ca orice părinți care experimentează primul an din viața primului lor copil, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se bucură la fiecare gângurit și celebrează fiecare piatră de hotar. Și cum ar putea să nu facă acest lucru, cu un bebeluș atât de adorabil în casă?

La patru luni, Luca Tiago nu doar că-și trezește mama din oră în oră noaptea, dar zâmbește cuceritor și povestește pe limba lui toată dimineața din leagănul lui.

Gabriela Prisăcariu a născut prin cezariană

Gabriela Prisăcariu a născut la 10 septembrie, prin cezariană, la o maternitate privată din București. ”Am născut vineri seara, pe 10, la ora 10 și jumătate, prin cezariană. Nu stau acum să explic de ce am făcut cezariană, pentru că sunt niște lucruri intime. Bebelușul este sănătos”, a spus Gabriela, la vremea respectivă pe Instagram.

La numai trei luni după ce a devenit mamă, Gabriela s-a pozat în lenjerie intimă, cu pătrățelele de pe abdomen la vedere, semn că recuperarea după sarcină a decurs uluitor de repede.

Cum s-au cunoscut Gabriela și Dani Oțil 

Gabriela și Dani Oțil nu s-au cunoscut prin intermediul prietenilor comuni, așa cum se obinuiește, ci complet neplanificat. Cei doi s-au cunoscut în platoul de Antenei 1, după cum a mărturisit Gabriela. El ieșea din emisiune, iar ea i-a apărut în cale îmbrăcată în rochie de mireasă, căci prezentase o nouă colecție de articole vestimentare. 

În redacția Antenei 1. Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00 dimineața, iar el terminase emisiunea", a dezvăluit Gabriela despre modul în care s-au văzut pentru prima dată. 

Cei doi s-au căsătorit pe 15 mai 2021, la nici o lună de când au anunţat că vor deveni părinţi. Nunta a fost pregătită în mare secret de prezentator şi de iubita lui, care nu au divulgat decât invitaţilor locul şi data fericitului eveniment. 

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
cub pepe png
andreea balan (1) jpg
razvan si irina fodor
cornel palade ada png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
roxana nemes png
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
cub theo rose animat gif
razvan si irina fodor