Gabriela Oțil, primele detalii despre naștere: ”Nu stau acum să explic de ce am făcut cezariană”. Dani și-a dus "comorile" acasă

image
Gabriela Prisăcariu a născut pe 10 septembriefoto: Instagram

Soția lui Dani Oțil (41 ani), Gabriela Prisăcariu (29 ani), a făcut primele declarații din maternitate. Ea a născut vineri, 10 septembrie, prin cezariană, iar luni și-a dus bebelușul acasă.

„Am reușit să mă dezmeticesc puțin și profit de faptul că bebe este plecat la ultimul control, pentru că astăzi ne externăm. Mergem acăsică! De abia aștept!”, a spus Gabriela Prisăcariu, pe InstaStory. Ea a mai spus că a născut vineri seara. ”Am născut vineri seara, pe 10, la ora 10 și jumătate, prin cezariană. Nu stau acum să explic de ce am făcut cezariană, pentru că sunt niște lucruri intime. Bebelușul este sănătos”, a mai spus proaspăta mămică.

image
Gabriela Oțil, prima poză cu bebelușulfoto: Instagram

Gabriela a născut la o maternitate privată din Capitală și le-a mulțumit medicilor pentru grijă. Soția lui Dani Oțil a publicat și câteva imagini adorabile, cu micuțul, însă i-a acoperit chipul. Gabriela nu s-a fotografiat fardată, ca alte vedete, ci dimpotrivă! „Nu am poza aia din maternitate, machiată și coafată… dar am poza asta?”, a scris Gabriela Prisăcariu în dreptul imaginii cu bebelușul la pieptul ei.

image
Bebelușul a fost externat lunifoto: Instagram

Dani și Gabriela Oțil și-au dus luni fiul acasă

Emoții mari pentru Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil! Manechinul și micuțul ''Cârcel'', așa cum carismaticul tătic l-a botezat pe cel mic, au fost externați luni după-amiază. Prezentatorul Antenei 1 a postat pe pagina personală de socializare un filmuleț din mașina cu care l-a adus pe micuț acasă. “Prima oară în scoică. Dacă plângi și nu îți place în mașină, voi folosi acest filmuleț împotriva ta atunci când vei intra prima oară pe circuit cu o mașină și o să vrei să mergi cu 200 kilometri la oră. Bă, la trei la oră să nu cumva să plângem, bine, eu”, a spus acesta pe pagina sa personală de socializare.

 

image
Dani, un tătic emoționatfoto: Instagram
BeFunky collage (6) jpg
gyuri pascu si daniela marin
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
vladimir putin si bomba nucleara
poster TeamBuilding
Nord Stream 2 FOTO Shutterstock
catalin chereches primar baia mare facebook jpg
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg