Dani Oțil, cu semne suspecte pe gât. Gabriela Prisăcariu l-a luat la rost

4 ianuarie 2022

Dani Oțil (41 ani) este una dintre cele mai pasionate vedete ale sporturilor extreme. Matinalul Antena 1 a venit acasă de la o competiție pe două roți, cu semne pe gât, iar soția l-a luat la rost. 

dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
Dani Oțil, pus în situația de a da explicații în fața soției

Gabriela Prisăcariu (30 ani) i-a observat zgârieturile de la gât. Aceasta l-a întrebat imediat ce a pățit și cum de are zgârieturile de pe corp. Dani Oțil i-a explicat că este din timpul cursei, apoi a spus, mai în glumă, mai în serios, că este destul de greu să fii bărbat însurat... Moment în care Gabriela l-a filmat și le-a arătat fanilor lor.

"Dani a zis că a fost la Enduro. Unde ai fost? Uită-te puțin la tine. Tu să-mi spui unde ai fost, lasă glumele!", a spus Gabriela Prisăcariu pe Instagram. Cei doi soți au petrecut sărbătorile de iarnă acasă, alături de fiul lor, Luca Tiago. Ei nu au vrut să meargă nici la petreceri și nici să plece în vreo vacanță, ci doar să stea împreună, în trei. De când a venit pe lume băiețelul lor, cele două vedete încearcă să petreacă cât mai mult timp în familie, pentru a se bucura de momente speciale.

dani otil enduro jpg
Dani Oțil spune că s-a ales cu zgârieturile în timpul competiției

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit anul trecut

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au unit destinele anul trecut, în luna mai 2021, chiar în prima zi de relaxare a măsurilor de restricție! Cei doi au decis să se căsătorească la puțin timp după ce au aflat că vor deveni părinți. Nunta a fost pregătită în mare secret de prezentator şi iubita lui, care nu le-au divulgat decât invitaților locul și data fericitului eveniment.

Dani Oțil a ales să facă nunta chiar la restaurantul al cărui proprietar este, așa că a supervizat încă de dimineață ca evenimentul să fie organizat impecabil, împodobind localul cu baloane de toate culorile. În jurul prânzului, cei doi miri au sosit la restaurant îmbrăcați la patru ace. Dani a ales să poarte un elegant costum nude, iar frumoasa Gabriela Prisăcariu o rochie vaporoasă albă, purtând la deget un fluture superb din argint.

Cei doi s-au afișat pentru prima oară împreună la începutul lui 2019, iar de atunci sunt de nedespărțit. La un an de relaţie, Gabriela Prisăcariu a fost cerută de soţie de către Dani Oţil, în vacanţa romantică din Mexic.

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi Bădălău jpeg
2vancea botez jpg
1alexandra stan mihai morar png
cub jojo admin gif
Victoria Beckham (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png