Gabriela Prisăcariu, în lenjerie intimă după naștere. Fabulos cum arată

20 decembrie 2021

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit părinți în urmă cu trei luni. Cei doi sunt foarte activi pe rețelele de socializare, iar fanii apreciază faptul că perechea împărtășește cele mai amuzante momente cu ei. 

image

Gabriela Prisăcariu a născut la începutul lunii septembrie, însă deja a revenit la o formă fizică excepțională. Dovada? Ultima fotografie pe care matinalul de la Neața cu Răzvan și Dani a încărcat-o pe pagina personală de Instagram. 

image

Așa cum ne-au obșnuit deja, Dani și Gabriela se fotografiază în ipostaze amuzante, spre deliciul admiratorilor. Astăzi, Dani a distribuit o fotografie în care apare alături de soția sa. Îmbrăcată în lenjerie intimă și cu o cămașă de noapte din mătase neagră, Gabriela arată fabulos la trei luni de la nașterea băiețelului său.

image

În instantaneu, undeva în planul secund, se află și Dani Oțil. Descrierea făcută imaginii a adus răspunsuri diverse din partea internauților. "Alături de cine ai vrea să stai lângă brad? Spune sincer!", a fost întrebarea pe care Dani a adresat-o prietenilor de pe Instagram. 

image

Gabriela Prisăcariu a născut prin cezariană

Gabriela Prisăcariu a născut la o maternitate privată din Capitală, optând pentru cezariană. Soția lui Dani Oțil a făcut declarații în acest sens la vremea respectivă, spunând că nu-și va explica decizia, fiind una de natură intimă.

 „Am născut prin cezariană. Nu stau acum să explic de ce am făcut cezariană, pentru că sunt niște lucruri intime. Bebelușul este sănătos”, a mai spus proaspăta mămică.

image

Cum s-au cunoscut Gabriela și Dani Oțil 

Gabriela și Dani Oțil nu s-au cunoscut prin intermediul prietenilor comuni, așa cum se obinuiește, ci complet neplanificat. Cei doi s-au cunoscut în platoul de Antenei 1, după cum a mărturisit Gabriela. El ieșea din emisiune, iar ea i-a apărut în cale îmbrăcată în rochie de mireasă, căci prezentase o nouă colecție de articole vestimentare. 

În redacția Antenei 1. Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00 dimineața, iar el terminase emisiunea", a dezvăluit Gabriela despre modul în care s-au văzut pentru prima dată. 

Dani şi Gabriela s-au căsătorit pe 15 mai

Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit pe 15 mai 2021, la nici o lună de când au anunţat că vor deveni părinţi. Nunta a fost pregătită în mare secret de prezentator şi de iubita lui, care nu au divulgat decât invitaţilor locul şi data fericitului eveniment. 

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi Bădălău jpeg
2vancea botez jpg
1alexandra stan mihai morar png
cub jojo admin gif
Victoria Beckham (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png