Dani O╚Ťil ╚Öi Gabriela Pris─âcariu ╚Öi-au s─ârb─âtorit bebelu╚Öul. Imaginile care au topit internetul

bebelus otil jpeg
Luca seaman─â tot mai mult cu Gabriela Pris─âcariuFoto: Arhiv─â personal─â

Ce repede trece timpul! Parc─â ieri Dani O╚Ťil ╚Öi so╚Ťia lui, Gabriela Pris─âcariu, treceau prin emo╚Ťiile ├«nt├ómpin─ârii pe lume a primului lor copil. Acum, la trei luni distan╚Ť─â, ferici╚Ťii p─ârin╚Ťi ├«╚Öi preg─âtesc micu╚Ťul pentru cele mai frumoase S─ârb─âtori, av├ónd ├«n vedere c─â vor fi petrecute ├«n 3 ├«ncep├ónd cu acest an.

B─âie╚Ťelul lui Dani O╚Ťil a ├«mplinit 3 luni

B─âie╚Ťelul cuplului a ├«mplinit 3 luni de c├ónd le umple casa cu bucurie celor doi, iar Gabriela nu putea l─âsa un a╚Öa eveniment s─â treac─â neobservat. M─âmica a publicat pe contul ei de Instagram mai multe imagini cu micu╚Ťul Luca, care este tot numai un z├ómbet ╚Öi a cucerit rapid inimile urm─âritorilor ei. Internau╚Ťii nu au putut s─â nu observe ╚Öi cele mai adorabile gropi╚Ťe care se iveau la fiecare r├óset al b─âie╚Ťelului, care seam─ân─â tot mai mult cu Gabriela. 

gabriela bebelus png
B─âie╚Ťelul lui Dani O╚Ťil ╚Öi al Gabrielei Pris─âcariu a ├«mplinit 3 luniFoto: Arhiv─â personal─â

O melodie de ÔÇ×La mul╚Ťi aniÔÇŁ a ├«nso╚Ťit videoclipurile cu pricina, semn c─â ├«n familia O╚Ťil e s─ârb─âtoare.

P─ârin╚Ťii nu las─â nicio onomastic─â s─â treac─â f─âr─â s─â marcheze momentul, av├ónd ├«n vedere c─â bebelu╚Öul lor are un nume special, al unui Sf├ónt cunoscut din calendarul ortodox, Sf├óntul Evanghelist Luca.

Gabriela Pris─âcariu a n─âscut prin cezarian─â

Gabriela Pris─âcariu a n─âscut la o maternitate privat─â din Capital─â, opt├ónd pentru cezarian─â. So╚Ťia lui Dani O╚Ťil a f─âcut declara╚Ťii ├«n acest sens la vremea respectiv─â, spun├ónd c─â nu-╚Öi va explica decizia, fiind una de natur─â intim─â.

ÔÇ×Am reu╚Öit s─â m─â dezmeticesc pu╚Ťin ╚Öi profit de faptul c─â bebe este plecat la ultimul control, pentru c─â ast─âzi ne extern─âm. Mergem ac─âsic─â! De abia a╚Ötept!ÔÇŁ, a spus atunci Gabriela Pris─âcariu, pe InstaStory. ÔÇ×Am n─âscut prin cezarian─â. Nu stau acum s─â explic de ce am f─âcut cezarian─â, pentru c─â sunt ni╚Öte lucruri intime. Bebelu╚Öul este s─ân─âtosÔÇŁ, a mai spus proasp─âta m─âmic─â.

interior 1583876 1920 jpg
roland stanescu jpg
bote bal contesa JPG
image png
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
Tiriac
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
01 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lindsay lohan