Primele poze cu băiețelul lui Dani Oțil. Tiago are gropițe și e adorabil

image
Dani Oțil îi dă „lecții de viață” fiului său

De două luni, de când au devenit părinți, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au ferit să posteze în spațiul public poze cu fața bebelușului lor. Poate dintr-o superstiție, că e prea mic, sau poate că încă nu era botezat. Ieri, însă, au spart gheața și au făcut publică prima poză cu „gropițele” micuțului Luca Tiago.

„Uite, tata, acolo o să parchezi tu bicicletele clienților dacă nu îți place cartea”, scria marți dimineața Dani Oțil, în dreptul unei fotografii în care își ținea fiul în brațe, la fereastră. Nu i se văd ochișorii, însă câteva ore mai târziu, soția lui, Gabriela, ni-l prezintă pe Oțil junior în toată splendoarea: mama și fiul, îmbrăcați la fel, în pijamale vărgate, zâmbind veseli în fața oglinzii. Bebelușul este adorabil!

image
Gabriela Prisăcariu ne arată, pentru prima dată, gropițele din obrăjorii lui Luca TiagoFoto: Arhiva Personală

„M-am topit!”, scrie Gabriela Prisăcariu în descrierea fotografiei postate pe Instagram. Cu umorul care-l caracterizează, Dani Oțil intervine și comentează: „Are gropițe? Acu văd. E închiriat pentru poză? Nu e al meu!”. Într-o jumătate de zi, imaginea a strâns peste 32.000 de aprecieri și zeci de comentarii.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în luna mai, prima zi după relaxarea restricțiilor în Capitală. Au devenit părinți pe 11 septembrie, iar botezul băiețelului lor l-au făcut în octombrie, în ultima zi înainte de intrarea în vigoare a noilor restricții pentru limitarea pandemiei.

carmen tanase jpeg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
image png
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
giani vladimir 25713800 jpeg
mircea solcanu2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg
FotoJet jpg