Momentul în care Dani Oțil o cere de soție pe Gabriela. Video emoționant din Mexic

La un an de relaţie, Gabriela Prisăcariu a fost cerută de soţie de către Dani Oţil, în vacanţa romantică din Mexic. Momentul a fost deosebit de romantic, așa cum scrie în cărțile cu prințese, iar cei doi l-au făcut public abia acum, la 2 ani de la marele "DA".

image
Gabriela Prisăcariu și momentul în care i-a spus "Da" lui Dani Oțil. Foto: Instagram

În ianuarie 2020, când bifase un an de relație cu Gabriela, prezentatorul matinalului ”Neatza cu Răzvan şi Dani” (Antena 1) şi-a făcut curaj şi a cerut-o în căsătorie pe superba lui iubită, fotomodel de meserie şi absolventă a Facultăţii de Drept. Cererea în căsătorie s-a petrecut în vacanța din Mexic, pe plajă, într-un decor de vis, din care cu siguranță nu au lipsit emoțiile și pasiunea. Cei doi îndrăgostiți erau în genunchi, îmbrățișați, atinși de valuri și de bucuria pe care o trăiau în acele clipe. 

De altfel, se vede clar în filmulețul publicat sâmbătă (8 ianuarie), de Gabriela, pe Instagram, cât de reușit a fost momentul. "Și au trecut 2 ani", a scris Gabriela.

Evident că răspunsul a fost "DA", căci am avut parte și de o nuntă secretă, pe 15 mai 2021, urmată de un moment sublim, nașterea micuțului Luca Tiago, fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu, care a venit pe luma pe 10 septembrie 2021.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au anunțat relația în 2019

Dani Oțil (41 de ani) și Gabriela Prisăcariu (29 de ani) s-au afișat pentru prima oară împreună la începutul lui 2019, iar de atunci sunt de nedespărțit. La un an de relaţie, Gabriela Prisăcariu a fost cerută de soţie de către Dani Oţil, în vacanţa romantică din Mexic. Gabriela Prisăcariu este absolventă de Drept, profesează în lumea modei şi a devenit cunoscută după ce a câştigat în 2015 concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu” (Kanal D). Are un trup fără cusur și forme apetisante, fiind poreclită "Miss Funduleț".

stanga
dreapta
dani otil gabriela prisacariu 3 jpg jpeg
dani otil gabriela jpeg
dani otil gabriela prisacariu 4 jpg jpeg
dani otil jpeg
dani otil copil jpeg
fiu otil jpeg
gabriela otil png
dani otil jpeg
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg