Filmuleț amuzant cu Dani Oțil și fiul lui. Cum încearcă să-l convingă să ia vitaminele

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinții unui băiețel pe 11 septembrie 2021. Din acel moment viața li s-a schimbat radical, iar timpul liber nu și-l mai petrec în excursii sau drumeții, ci acasă cu micuțul Tiago. Duminică, 27 februarie, cuplul a distribuit un clip în care le prezintă prietenilor de pe Instagram strategiile la care apelează pentru a-l convinge pe Tiago să își ia vitaminele.

image

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu petrec mult timp în compania fiului lor și adesea distribuie imagini duiose în care Tiago este protagonist. De această dată, Gabriela a împărtășit un scurt clip video în care prezintă fanilor cât de dificil este să îl determine pe Tiago să ia vitaminele.

Mai în glumă, mai în serios, Gabriela Oțil îndreaptă lingurița spre Dani și îi spune să ofere bebelușului un exemplu demn de urmat. După câteva secunde de negocieri, Tiago a acceptat vitaminele și a sosit timpul pentru joacă!

Următorul story îi înfățișează pe Dani și Tiago plimbându-se cu un cărucior cu rotile pentru copii! Întregul moment a fost surprins de Gabriela care s-a amuzat teribil de expresiile facile ale lui Dani, dar și ale bebelușului atunci când au fost puși în fața linguriței cu vitamina D3.

Dani Oțil și Gabriela s-au căsătorit anul trecut

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii discrete pe 15 mai 2021. La fericitul eveniment au participat doar persoanele apropiate cuplului. De la ceremonie nu a lipsit bunul prieten al lui Dani Oțil, Răzvan Simion, dar nici colega de la emisiunea "Neatza cu Răzvan și Dani", frumoasa Ramona Olaru.

Dani Oțil, marcat de un episod din copilărie

Invitat recent la podcastul moderat de Radu Țibulcă, Dani Oțil a povestit un episod șocant care i-a marcat adolescența. Prezentatorul a relatat că a fost victima bully-ingului și că a fost bătut cu bestialitate de colegii mai mari. Nu a avut puterea de a riposta, iar acel moment și-l amintește și în ziua de astăzi, cu lux de amănunte. 

  „Pumni, picioare, tot ce-a trebuit. Nu m-am clintit. Știu că mă gândeam la un singur lucru. Unu, dacă cad sau plâng sau urlu după ajutor, eu am pierdut meciul ală. Ei se știu. Sunt puțin mai mari decât mine. Îi deranja, probabil, că eram popular la liceu. N-am căzut, asta i-a deranjat foarte tare pe ăia doi, șefii", a povestit Dani.   

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!    

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
cub anamaria prodan animat gif
visarion alexa
vladimir putin discurs anexare teritorii ucraina foto afp
dmitri peskov vladimir putin jpeg
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj