Dani Oțil, replici acide adresate fanilor: „De unde răutatea asta?”

Ultima actualizare:

Dani Oțil s-a exteriorizat în cadrul emisiunii pe care acesta o prezintă, după ce fanii l-au criticat pentru absența sa. Dani Oțil nu a putut fi prezent, deoarece fiul său, Luca Tiago, s-a îmbolnăvit. În urma criticilor aduse de fani, prezentatorul TV a răbufnit. 

dani otil jpg

Dani Oțil, gazda emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la starea de sănătate a fiului său. Totuși, din cauza criticilor pe care fanii i le-au adus, acesta a răbufnit și a adus jigniri. Prezentatorul TV a fost ținta fanilor, după ce absența sa de la emisiune a fost profund criticată de către urmăritorii săi. 

Prezentatorul TV a fost ținta fanilor, din cauza absenței lui de la emisiune

Fiul său, Luca Tiago, s-a îmbolnăvit, iar Oțil a fost nevoit să fie alături de acesta, pentru a trece mai ușor peste problemele medicale. Totuși, asta nu i-a îmbunat pe fani, care au observat imediat că gazda emisiunii nu se află pe platoul de televiziune. 

''Am o problemă foarte reală și o s-o exprim foarte sincer. Noi suntem aici de 14 ani, facem luna asta. Oficial eu nu am lipsit din motive medicale niciodată, inclusiv când m-am operat la nas am venit aici, dar n-am fost lăsat să intru că eram vânăt, dar am fost aici. Acum că am lipsit, dar nu pentru că eram eu bolnav, ci pentru că era bebele. Luni m-ați lăsat, dar începând de marți au început mesajele și în privat, și public: ''Băi, dar tu de ce lipsești? Ești un nesimțit, oamenii se chinuie la emisiune și tu cine știe ce faci pe acasă''. De unde răutatea asta?'', a declarat Dani Oțil la Neatza de la Răzvan și Dani, conform spynews.

Dani și soția sa, momente grele împreună

Prezentatorul TV și soția sa, Gabriela Prisăcariu, au trecut prin momente grele împreună, mai ales după ce fiul lor s-a îmbolnăvit. Prisăcariu a transmis prin cadrul rețelelor de socializare cât de greu s-a confruntat cu această problemă, Dani Oțil fiind principalul suport care a fost alături de aceasta.

"Ziua a patra de stat în casă doar noi cu bebelușul, fără ajutor. A fost crunt. Bine că ne simțim mai bine și eu și bebelușul. Au fost niște nopți și zile crunte. Mie nu-mi vine să cred că sunt tot în 2022, credeam că sunt în alt an. Bine că tati este bine, dar vă dați seama că nu ne mai suportă nici el după atât de mult timp doar cu noi", a povestit Gabriela Prisăcariu, soția prezentatorului TV.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net