Dani Oțil, dezvăluiri despre emisiunea de la Antena 1: «Am putea face un milion de euro din munca noastră»

Ultima actualizare:

Dani Oțil este cunoscut de o țară întreagă datorită emisiunii pe care o prezintă, încă din anul 2008, împreună cu prietenul și colegul său, Răzvan Simion, la Antena 1. Dacă telespectatorii sunt obișnuiți să îl vadă pe Dani Oțil mereu pus pe glume și pregătit să ofere replici sarcastice invitaților, cei care vor asculta cel mai recent podcast al lui Radu Țibulcă vor avea ocazia să vadă o altă latură a prezentatorului. 

Pe Răzvan Simion și Dani Oțil îi leagă o frumoasă prietenie
Pe Răzvan Simion și Dani Oțil îi leagă o frumoasă prietenie

Dani Oțil a fost invitatul lui Radu Țibulcă la podcastul "Vin de-o poveste". Conversația dintre cei doi a durat nu mai puțin de două ore jumătate, timp în care ascultătorii pot afla amănunte mai puțin știute despre viața carismaticului prezentator de la Antena 1. Vor avea o surpriză să constate că Dani a lăsat glumele la o parte și a relatat, cu emoție, întâmplări din adolescență care continuă să îl urmărească până în ziua de astăzi.

Cu siguranță, cel mai emoționant moment a fost cel în care Dani a povestit despre familia sa și despre faptul că nu a primit sprijinul pe care și l-ar fi dorit din partea părinților săi. Desigur, prezentatorul nu a formulat asta explicit, ci a relatat faptul că de fiecare dată când îi sugera mamei sale că și-ar dori să practice un sport sau să urmeze niște cursuri se lovea de replici scurte și seci precum :"Ești prea mic","Nu ai voce", "Nu te-ai descurca". 

Dani Oțil, confesiuni emoționante în fața lui Radu Țibulcă

Dani Oțil a povestit și că a depus alături de Răzvan un volum imens de muncă pentru a ase bucura de succesul pe care îl au astăzi. Dani a relatat că în spatele emisiunii matinale de la Antena 1 nu se află doar el și bunul prieten Răzcan, ci și un anume Robert.

"Noi am dormit în radio, am muncit destul de mult, nu mult, că eram leneși și bețivi. Puțină lume știe că în spatele emisiunii Neața cu Răzvan și Dani nu sunt doar Răzvan și Dani, ci este și Robert. Robert este fratele nostru, am copilărit împreună, am mâncat din aceiași farfurie, am fumat același țigări, în spate la garaje. Robert era un vorbitor nativ, Robert este tot ce nu am fost eu și Răzvan până la 17-18 ani. Robert dacă venea acum la masa asta și puneai microfonul, îți putea vorbi trei ore despre orice temă. Ce vreau să se înțeleagă din povestea asta este că Răzvan și Dani nu sunt așa, noi am trăit în umbra lui, am luat notițe de la el. Unuia i-a dat Dumnezeu familia, natura ceva ce noi am câștigat în 10.15 ani de muncă. El nu și-a folosit asta niciodată decât la șpriț cu prietenii, iar noi, într-un an, doi, dacă ne ținem de muncă și o luăm pe urmele lui Dan Negru am putea să facem un milion de euro din munca noastră". 

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image
actualitate.net
image
actualitate.net