Dani Oțil, urmărit de un episod tragic din adolescență: «Pumni, picioare, tot ce-a trebuit»

Ultima actualizare:

Dani Oțil a participat la podcastul moderat de către Radu Țibulcă, iar dezvăluirile pe care le-a făcut au fost surprinzătoare.

image

Numele lui Dani Oțil este asociat, de multe persoane, cu replicile pline de umor ale prezentatorului și cu atitudinea mereu jovială pe care o afișează pe micul ecran. În spatele imaginii pe care o afișează la televizor, se ascunde însă un om care a trecut prin multe situații dureroase și a trebuit să muncească din greu pentru a ajunge unde se află în ziua de astăzi.

Dani Oțil, despre cel mai traumatizant episod din copilărie

Prezentatorul a povestit și un episod din copilărie care l-a marcat foarte puternic. Dani a povestit că a fost bătut crunt de un grup de colegi mai mari și că, chiar și în ziua de astăzi are o strângere de inimă atunci când se gândește la clipele cumplite. 

Pumni, picioare, tot ce-a trebuit. Nu m-am clintit. Știu că mă gândeam la un singur lucru. Unu, dacă cad sau plâng sau urlu după ajutor, eu am pierdut meciul ală. Ei se știu. Sunt puțin mai mari decât mine. Îi deranja, probabil, că eram popular la liceu. N-am căzut, asta i-a deranjat foarte tare pe ăia doi, șefii", a povestit Dani. 

În cadrul aceluiași podcast, Dani Oțil a vorbit și despre atmosfera din familia sa. Prezentatorul a relatat că întotdeauna s-a străduit să facă tot ce îi stătea în putință pentru a fi apreciat, având un frate mai mare cu care simțea că se află într-o competiție. 

Dani a rememorat și începutul carierei sale în televiziune, dar și eforturile pe care le-a făcut alături de prietenul său, Răzvan Simion pentru a atinge succesul de care se bucură în ziua de astăzi. Dani a povestit că au muncit mult, existând nopți în care, neavând cu ce să se întoarcă acasă, au dormit la locul de muncă. 

Emisiunea lui Răzvan și Dani este difuzată din 2008 de Antena 1 

Emisiunea "Neața cu Răzvan și Dani" a fost difuzată pentru prima dată în anul 2008. Formatul nu a suferit modificări considerabile de-a lungul timpului, însă telespectatorii se arată la fel de interesați de subiectele abordate de prezentatori. 

Timpul a trecut, iar în prezent, atât Dani, cât și Răzvan se pot considera două persoane norocoase. Au un loc de muncă pe care îl îndrăgesc, sunt apreciați de telespectatori, iar din punct de vedere personal, situația este una foarte bună pentru ambii. În anul 2021, Dani Oțil a devenit tătic, iar Răzvan Simion a început o relație alături de Daliana Răducan, fostă arhitectă a emisiunii "Visuri la cheie".

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net