Răzvan Simion își face planuri de nuntă cu Daliana Răducan: «Poate o casă mai mare, poate copii mai mulți»

3 decembrie 2021
article img
Răzvan se gândește deja la nuntă și copiiSursă foto: Arhivă personală

Răzvan Simion iubește din nou. Relația cu Daliana Răducan, cea care i-a readus zâmbetul pe buze îl face să se simtă împlinit și fericit, iar matinalul de la Neatza are planuri mari pentru viitor.

Răzvan și Daliana nu își mai ascund povestea de iubire și sunt dese ocaziile în care apar împreună la evenimente. Se pare că relația lor a evoluat rapid, iar Răzvan Simion se gândește deja la pasul următor.

article img
Razvan Simion și Daliana Sursă foto: Arhivă personală

Invitat la podcastul moderat de către Damian Drăghici, Răzavan a mărturisit că nu exclude posibiltatea de a ajunge din nou în fața altarului. Mai mult decât atât, matinalul a dezvăluit că și-ar dori să fie din nou tată și să întemeize o familie cu cea care îi este alături.

article img
Razvan și Daliana au planuri serioase pentru viitor Sursă foto: Arhivă personală

 ”Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o. Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”, a declarat Răzvan Simion în podcastul lui Damian Drăghici.

article img
Daliana Răducanu este cea care i-a readus zâmbetul pe buze lui Răzvan Simion Sursă foto: Arhivă personală

Așadar, diferența de vârstă de 11 ani nu pare să fie o probloemă pentru cei doi îndrăgostiți hotărâți să depășească orice obstacol împreună.

Cine este Daliana Răducan

Daliana Răducan este de profesie arhitect și designer de interior. Tânăra a făcut parte din echipa emisiunii "Visuri la Cheie", difuzată la Pro TV, alături de Dragoș Bucur, însă de câțiva ani lucrează pe cont propriu, având un birou cochet pe strada Paris, din București.