R─âzvan Simion ├«╚Öi face planuri de nunt─â cu Daliana R─âducan: ┬źPoate o cas─â mai mare, poate copii mai mul╚Ťi┬╗

3 decembrie 2021
image
Răzvan se gândește deja la nuntă și copiiSursă foto: Arhivă personală

R─âzvan Simion iube╚Öte din nou. Rela╚Ťia cu Daliana R─âducan, cea care i-a readus z├ómbetul pe buze ├«l face s─â se simt─â ├«mplinit ╚Öi fericit, iar matinalul de la Neatza are planuri mari pentru viitor.

R─âzvan ╚Öi Daliana nu ├«╚Öi mai ascund povestea de iubire ╚Öi sunt dese ocaziile ├«n care apar ├«mpreun─â la evenimente. Se pare c─â rela╚Ťia lor a evoluat rapid, iar R─âzvan Simion se g├ónde╚Öte deja la pasul urm─âtor.

image
Razvan Simion și Daliana Sursă foto: Arhivă personală

Invitat la podcastul moderat de c─âtre Damian Dr─âghici, R─âzavan a m─ârturisit c─â nu exclude posibiltatea de a ajunge din nou ├«n fa╚Ťa altarului. Mai mult dec├ót at├ót, matinalul a dezv─âluit c─â ╚Öi-ar dori s─â fie din nou tat─â ╚Öi s─â ├«ntemeize o familie cu cea care ├«i este al─âturi.

image
Razvan și Daliana au planuri serioase pentru viitor Sursă foto: Arhivă personală

 ÔÇŁPe plan sentimental, urmeaz─â s─â cresc. Cresc ├«mpreun─â cu iubita mea ╚Öi ne ╚Ťinem unul pe altul. Ne ╚Ťinem foarte bine, ├«ntr-o complementaritate pe care cumva am c─âutat-o ╚Öi am g─âsit-o. Evolu─âm ╚Öi a╚Öa, poate o cas─â mai mare, poate copii mai mul╚Ťi, poate vacan╚Ťe. Perioada asta a cur─â╚Ťat tot ce prinzi pe l├óng─â tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din cre╚ÖtereÔÇŁ, a declarat R─âzvan Simion ├«n podcastul lui Damian Dr─âghici.

image
Daliana Răducanu este cea care i-a readus zâmbetul pe buze lui Răzvan Simion Sursă foto: Arhivă personală

A╚Öadar, diferen╚Ťa de v├órst─â de 11 ani nu pare s─â fie o probloem─â pentru cei doi ├«ndr─âgosti╚Ťi hot─âr├ó╚Ťi s─â dep─â╚Öeasc─â orice obstacol ├«mpreun─â.

Cine este Daliana R─âducan

Daliana R─âducan este de profesie arhitect ╚Öi designer de interior. T├ón─âra a f─âcut parte din echipa emisiunii "Visuri la Cheie", difuzat─â la Pro TV, al─âturi de Drago╚Ö Bucur, ├«ns─â de c├ó╚Ťiva ani lucreaz─â pe cont propriu, av├ónd un birou cochet pe strada Paris, din Bucure╚Öti. 

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif
alina puscas png
image
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif