Afirmația care l-a scos din minți pe Dani Oțil. Prezentatorul a răbufnit în direct: «Vino să ne măsurăm»

Dani Oțil este unul dintre cei mai cunoscuți și logevivi prezentatori de televiziune din România. Din anul 2008 face echipă cu prietenul său Răzvan Simion și aduce starea de bine telespectatorilor datorită emisiunii pe care o prezintă la Antena 1. 

image

Dani Oțil este un bărbat pasionat de sporturile extrreme și de motociclism, fiind cunoscute participările sale la diferite curse. Nici sala de sport nu îi este străină, postând adesea imagini de la antrenamente. Cu toate acestea, există persoane care folosesc termenul „micuț" pentru a-l descrie pe Dani Oțil.

Dani Oțil a răbufnit în direct

Marți, 15 martie, prezentatorul a expus telespectatorilor o situație care îl deranjează. Dani Oțil citește uneori articolele care sunt scrise despre el și a constatat că adesea este descris cu termenul „micuț", apelativ care nu îi este pe plac. Deranjat că situația nu a fost una singulară, prezentatorul a răbufnit în platoul emisiunii și și-a spus punctul de vedere. 

„Cine scrie astea? Vreau să mă angajez și eu. Dacă mai scrii micuțul prezentator, hai să ne și măsurăm. Eu am o dimensiunea unui om normal. Vino să ne măsurăm și dacă vrei dăm și probă la Jandarmerie. După aceea ne facem poze și dezbrăcați, dacă tot scrii. Poate e o fată și m-a văzut dezbrăcat, dar în cazul ăsta n-ar fi zis că sunt micuț''., a fost comentariul făcut de Dani Oțil, în timpul emisiunii. 

Dani Oțil are un metru șaptezeci și cinci, în timp ce soția sa, modelul Gabriela Prisăcariu are un metru optzeci. Cei doi au deveniți părinții unui băiețel pe nume Tiago în toamna anului trecut. Gabriela distribuie adesea clipuri video amuzante în care protagoniști sunt cele mai importante persoane din viața sa.

Săptămânile trecute, Gabriela le-a arătat fanilor cât efort depune pentru a-l convinge pe micuț să își ia vitaminele, iar în urmă cu puțin timp le-a dezvăluit că procesul de diversificare continuă cu introducerea unui nou produs în dieta lui Tiago: cartofii dulci. Judecând după expresiile faciale făcute de Tiago, el nu este extrem de încântat de meniul pe care îl are, însă Gabriela nu renunță și respectă cu strictețe dieta bebelușului. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook șInstagram!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
image
actualitate.net
image
actualitate.net