Dani Oțil, specialități la prețuri de milionari, în noul restaurant! Zici yammy, yammy, dar scoți și banii!

Ultima actualizare:

Dani Oțil se întrece pe sine. Nu e doar un bun om de televiziune, ci și un priceput în ale business-ului. Vedeta Antenei 1 și-a inaugurat restaurantul în zona de Nord a Capitalei. Un loc elegant, cochet, unde clienții pot bea o cafea bună, unde pot mânca preparate delicioase, iar la final se pot îndulci cu niște torturi și prăjituri speciale. Iată cum arată restaurantul simpaticului de la "Neatza cu Răzvan și Dani".

Dani Oțil are stofă de afacerist
Dani Oțil are stofă de afacerist

Dani Oțil este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune. De 14 ani prezintă matinalul "Neatza cu Răzvan și Dani", de la Antena 1. Nu s-a limitat doar la jobul de om de televiziune, astfel că în anul 2017 colegul lui Răzvan Simion s-a lansat și în afaceri.

Împreună cu partenerul său de afaceri, Damian Marin, au deschis restaurantul "The Grill" aflat în zona de Nord a Capitalei. A prins repede gustul acestui business, și iată că a fost determinat să se extindă în acest domeniu. Anul trecut, el a construit, în zona Parcului Herăstrău, un restaurant, însă abia la începutul acestei luni l-a putut deschide, din cauza autorizaților obținute târziu.

Locul este superb, înconjurat de copaci, cu o vedere superbă care îți aduce liniștea deplină după o zi de muncă grea. Cei care intră în locația lui Dani, dimineața pot servi o cafea bună și produse extrem de delicioase din patiserie: croissante, ștrudele și tot felul de foietaje fine, budinci de fructe, sau chiar un mic dejun generos cu somon, ouă poșate și legume proaspete.

Variantele pentru prânz sunt la fel de ofertante, iar deserturile sunt variate și nu le poți rezista: tort Medovic, tort cu fructe, tort Snickers sunt doar câteva dintre bunătățile din meniu. Prețurile nu sunt pentru buzunarele oricui, am putea spune că sunt specifice zonei de Nord a Capitalei.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net