Ce fac Dani și Gabriela Oțil în prima noapte în care copilul doarme singur: «Oricum sexul a fost interzis la noi în casă»

Ultima actualizare:

Dani și Gabriela Oțil au sărbătorit în mod inedit prima noapte în care au reușit să-și lase bebelușul să doarmă singur în camera lui. Poate că mulți s-ar fi așteptat la focuri de artificii în pat, inclusiv Gabrielei i-a trecut un asemenea gând prin minte, dar Dani a avut alte planuri.

dani otil gabriela prisacariu jpeg

Unul dintre cele mai simpatice cupluri de părinți novice din showbiz-ul autohton a trecut într-o nouă etapă cu bebelușul. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au reușit să se desprindă de Luca Tiago pe timpul nopții și să-l lase să doarmă în camera lui.

Așa cum era de așteptat, separarea nu a fost deloc ușoară, iar mămica Gabriela a făcut cărare până în dormitorul bebelușului, pentru a se asigura că totul este bine.

”Prima noapte cu bebelușul în altă cameră a fost ciudată. Vă dați seama că nu am dormit, am făcut ture, mi se părea că se sufocă. El a și început să se întoarcă pe burtică și mi se pare că nu știe prea bine, sau poate știe și îmi fac eu prea multe griji”, a mărturisit Gabriela într-un story pe Instagram.

Luca Tiago se pregătește de aniversarea de șase luni, așa că Dani și Gabriela s-au gândit că ar fi momentul potrivit pentru câteva schimbări în rutina de somn a bebelușului lor. Până acum puștiul a dormit doar cu Gabriela în pat și numai după după ce a fost plimbat minute bune prin casă, pentru a adormi.

”Dar se face din ce în ce mai greu și spatele meu nu mai poate. Așa că experimentăm o metodă nouă. Îl pun în pătuț, îl las acolo, îi pun o melodie. Dacă plânge foarte tare îl iau puțin în brațe, dar după aceea îl pun din nou în pătuț”, a explicat Gabriela.

Zilele acestea, Gabriela a învățat una dintre cele mai dificile lecții pentru tinerii părinți, aflați la primul lor copil. ”Am învățat că trebuie să te ții tare, pentru că dacă el te simte puțin slab, gata!, s-a terminat”, a mai spus soția lui Dani Oțil.

Cum a fost prima noapte fără bebelușul Tiago în patul conjugal

Ei bine, tot cum se întâmplă de obicei în asemenea cazuri, Dani și Gabriela au fost atât de surprinși că le-a ieșit figura cu bebelușul care a adormit în camera lui, încât n-au știut ce să facă mai întâi.

Drept urmare, Dani i-a făcut ”cadou” soției sale o vizionare de melodii de petrecere de pe vremea când Gabriela era prea tânără pentru a se uita la așa ceva.

Dialogul dintre cei doi, dezvăluit de Gabriela pe Instagram, a făcut deliciul fanilor celor doi.

Gabriela: E prima noapte în care copilul doarme singur în altă cameră.

Dani: Credeai că faci sex? Că te bucuri de viață?

Gabriela: La ce ne uităm?

Dani: La colaj. Uite, Axinte! Nu-l știi, că ești tânără. El e Axinte.

Gabriela: Cred că trebuia să fie o altfel de seară.

Dani: Oricum sexul a fost interzis la noi în casă!

Desigur, dialogul s-a derulat într-o atmosferă foarte relaxată, cei doi râzând de mama focului.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net