Cum a pozat-o Felix pe Mihaela Rădulescu! Sunt mai îndrăgostiți ca oricând

Mihaela Rădulescu este o prezență discretă. Are o viață profesională împlinită și trăiește departe de țara natală, în Monaco. Rareori vorbește despre relația pe care o are cu sportivul austriac care a cucerit-o în urmă cu șase ani, iar pozele cu ei doi împreună sunt destul de rare. 

Felix și Mihaela formează un cuplu de șase ani
Felix și Mihaela formează un cuplu de șase ani

Recent, Felix Baumgartner a făcut o excepție și a distribuit o fotografie în care se afișează alături de prezentatoare.

Cei doi se află împreună în Monte Carlo, acolo unde probabil vor petrece și Revelionul.

În instantaneu, Felix este în prim plan, îmbrăcat elegant și cu o mască de protecție care îi acoperă chipul, iar pe fundal poate fi lesne observată silueta Mihaelei Rădulescu.

Motivul pentru care Mihaela Rădulescu nu discută despre relația cu Felix

Nu demult, Mihaela Rădulescu a dezvăluit care este motivul pentru care preferă să nu mai discute despre relația pe care o are cu Felix.

"De șase ani, de la prima lună ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei. Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva", a declarat Mihaela. 

Mihaela și Felix nu se gândesc la căsătorie 

Mihaela Rădulescu are o relație de șase ani cu parașutistul austriac Felix Baumgartner. Deși în ultima perioadă au apărut numeroase zvonuri că cei doi s-ar fi despărțit, Mihaela și Felix sunt îndrăgostiți la fel ca-n prima zi și își trăiesc iubirea mai departe fără să țină cont de gura lumii. Cu toate acestea, Mihaela recunoaște că o căsătorie nu se află în lista planurilor de viitor. 

Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă. E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr!", a declarat Mihaela, în cadrul emisiunii "Vorbește lumea".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net