Cum a pozat-o Felix pe Mihaela R─âdulescu! Sunt mai ├«ndr─âgosti╚Ťi ca oric├ónd

Mihaela R─âdulescu este o prezen╚Ť─â discret─â. Are o via╚Ť─â profesional─â ├«mplinit─â ╚Öi tr─âie╚Öte departe de ╚Ťara natal─â, ├«n Monaco. Rareori vorbe╚Öte despre rela╚Ťia pe care o are cu sportivul austriac care a cucerit-o ├«n urm─â cu ╚Öase ani, iar pozele cu ei doi ├«mpreun─â sunt destul de rare. 

image
Felix și Mihaela formează un cuplu de șase ani

Recent, Felix Baumgartner a f─âcut o excep╚Ťie ╚Öi a distribuit o fotografie ├«n care se afi╚Öeaz─â al─âturi de prezentatoare.

Cei doi se află împreună în Monte Carlo, acolo unde probabil vor petrece și Revelionul.

├Än instantaneu, Felix este ├«n prim plan, ├«mbr─âcat elegant ╚Öi cu o masc─â de protec╚Ťie care ├«i acoper─â chipul, iar pe fundal poate fi lesne observat─â silueta Mihaelei R─âdulescu.

Motivul pentru care Mihaela R─âdulescu nu discut─â despre rela╚Ťia cu Felix

Nu demult, Mihaela R─âdulescu a dezv─âluit care este motivul pentru care prefer─â s─â nu mai discute despre rela╚Ťia pe care o are cu Felix.

stanga
dreapta
image png
image png
image png
image png
image png
image png
Untitled png

"De ╚Öase ani, de la prima lun─â ne tot desparte lumea. De la ├«nceputul rela╚Ťiei, toat─â presa din Rom├ónia a c─âutat ceva. Dac─â f─âcea Felix vreo poz─â cu o fat─â, fan, gataÔÇŽ era noua iubit─â. Dac─â f─âceam eu poz─â cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat c─â este mult mai bine s─â dau c├ót mai pu╚Ťine am─ânunte, pentru c─â orice a╚Ö da e tot ca ei. Nu v─âd efortul pentru care a╚Ö spune, c├ónd v─âd c─â pe noi ne desparte cineva cel pu╚Ťin o dat─â pe lun─â. Oamenii prefer─â s─â speculeze nefericirea ╚Öi desp─âr╚Ťirea dec├ót s─â se bucure de fericirea altcuiva", a declarat Mihaela. 

Mihaela ╚Öi Felix nu se g├óndesc la c─âs─âtorie 

Mihaela R─âdulescu are o rela╚Ťie de ╚Öase ani cu para╚Öutistul austriac Felix Baumgartner. De╚Öi ├«n ultima perioad─â au ap─ârut numeroase zvonuri c─â cei doi s-ar fi desp─âr╚Ťit, Mihaela ╚Öi Felix sunt ├«ndr─âgosti╚Ťi la fel ca-n prima zi ╚Öi ├«╚Öi tr─âiesc iubirea mai departe f─âr─â s─â ╚Ťin─â cont de gura lumii. Cu toate acestea, Mihaela recunoa╚Öte c─â o c─âs─âtorie nu se afl─â ├«n lista planurilor de viitor. 

ÔÇťNu ne-am pus problema asta, suntem de aceea┼či v├órst─â, oameni maturi care ┼čtiu ce vor de la via┼ú─â. E altfel, nu e ca ├«n familia tradi┼úional─â rom├óneasc─â. Nu vreau s─â-mi fac planuri care s─â nu-mi ias─â! Nu vreau s─â suf─âr!", a declarat Mihaela, ├«n cadrul emisiunii "Vorbe╚Öte lumea".

carmen tanase jpeg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
image png
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
foto 1   Cristina Spatar JPG
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg
FotoJet jpg