Mihaela Rădulescu, despre căsătoria cu Felix Baumgartner: «Nu vreau să sufăr!»

Ultima actualizare:

    Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună din 2014foto: arhiva personală/Instagram
Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună din 2014foto: arhiva personală/Instagram

S-a fript cu ciorbă, acum suflă și în iaurt! Mihaela Rădulescu (52 de ani) a vorbit pentru prima dată despre căsătoria cu actualul iubit, parașutistul vedetă Felix Baumgartner. Diva de la Monaco a anunțat că relația cu Felix merge ca pe roate, însă nu are gânduri de măritiș.

Mihaela Rădulescu are o relație de șase ani cu parașutistul austriac Felix Baumgartner. Deși în ultima perioadă au apărut numeroase zvonuri că cei doi s-ar fi despărțit, Mihaela și Felix sunt îndrăgostiți la fel ca-n prima zi și își trăiesc iubirea mai departe fără să țină cont de gura lumii.

Mihaela Rădulescu: „E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească” 

Când vine însă vorba de căsătorie, diva nu mai este dispusă să facă așa ușor acest pas. “Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă. E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, a declarat Mihaela Rădulescu, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Mihaela Rădulescu (52 de ani) a fost căsătorită între 2004-2008 cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg (54 de ani). Fostul cuplu are un fiu, Ayan Schwartzenberg, care a împlinit 17 ani pe 1 august 2021.

Citește și:

De ce Mihaela Rădulescu nu se mai afișează cu Felix Baumgartner: «Nu avem nimic din viața unui cuplu normal»

image
image
image
image
image
image
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net