Soţia lui Dani Oţil şi-a pus implanturi în fese? Pe posteriorul acesta ar fi geloasă şi Kim Kardashian

Ultima actualizare:

Gabriela Prisăcariu a născut acum şapte luni, dar a reuşit rapid să ajungă la formele de dinainte de sarcină, iar acum arată fabulos. Soţia lui Dani Oţil a publicat o imagine cu ea, realizată dintr-un unghi „fierbinte”, cu vedere la posteriorul ferm al Gabrielei, despre care unii ar putea crede că e rezultatul vreunei operaţii.  

Gabriela Prisăcariu are forme perfecte foto: Instagram
Gabriela Prisăcariu are forme perfecte foto: Instagram

Gabriela Prisăcariu s-a îngrăşat 20 kilograme în timpul sarcinii, dar a reuşit să le dea jos rapid şi acum este într-o formă perfectă. O dovedeşte şi cea mai recentă imagini publicată de soţia lui Dani Oţil, care are în prim-plan posteriorul modelului, la care a lucrat din greu, ani de-a rândul.

Nu degeaba a primit porecla „Miss Funduleţ”. Gabriela a făcut furori pe Internet cu imaginea care o surprinde din spate şi care ar face-o geloasă şi pe celebra Kim Kardashian.

Gabriela Prisăcariu a înnebunit internetul cu formele sale foto: Instagram
Gabriela Prisăcariu a înnebunit internetul cu formele sale foto: Instagram

Într-un hanorac roz, cu o pereche de pantaloni cu o crăpătură chiar sub fese, soţia prezentatorului Antena 1, se uită în cameră de sus. În prim-planul imaginii este chiar posteriorul modelului de 29 de ani, ferm, bine conturat şi cel mai probabil natural prin materialul hainelor, doar Gabriela a petrecut ore bune la sală, făcând exerciţii speciale.  

Gabriela Prisăcariu a slabit 12 kilograme, în primele două săptămâni după naştere

Iar sarcina nu i-a afectat deloc corpul, aşa cum se poate vedea cu ochiul liber. Chiar dacă frumoasa blondă a luat 20 de kilograme în timp ce era gravidă, Gabriela le-a dat jos fără prea mult efort. La doar două săptămâni de la naştere, la finalul lunii septembrie, soţia lui Dani Oţil povestea că slăbise 12 kilograme fără vreo dietă. Ea a mărturisit că a mâncat, însă, mult mai puţin decât în sarcină, dar şi că bebeluşul o ţine activă.

„Nu am slăbit repede, adică am mai bine de două săptămâni de când am născut. Din 20 de kilograme mai am de dat jos 8. Nu țin o dietă, mănânc normal, ce-i drept mănânc mult mai puțin față de momentul când eram însărcinată.

Alăptatul și colicii bebelușului mă țin în priză. Nu prea am poftă de mâncare și nu prea îmi stă gândul la mâncare, dar în rest mănânc normal, mese normale, nu am trecut să mănânc salate sau mai știu eu ce. Cel mai important lucru este faptul că nu mă stresez deloc cu dieta. Am eu timp să revin ușor, ușor”, povestea, în septembrie 2021, Gabriela.  

Soţia lui Dani Oţil face tratamente împotriva celulitei

Soţia matinalului de la Antena 1 a mai mărturisit, fericită, că a putut să reia procedurile împotriva celulitei, în luna februarie. Atunci, ea a mai povestit că a slăbit mult şi din cauza faptului că a avut gripă şi Covid-19. Însă Gabriela a subliniat că intervenţiile făcute de ea împotriva celulitei nu se pot face dacă eşti gravidă sau dacă alăptezi.

„Sunt foarte fericită că astăzi, după foarte, foarte mult timp, mă duc să reiau procedurile împotriva celulitei. Am slăbit, da. După gripă, COVID-19, ce-o fi fost, am slăbit foarte tare, deși nu am vrut, dar celulita rămâne. Procedurile acestea nu se pot face în timpul sarcinii și nici când alăptezi”, a declarat Gabriela Prisăcariu, în februarie.

Kim Kardashian şi-ar fi micşorat posteriorul 

Kim Kardashian are unul dintre cele mai faimoase posterioare din lume. Starul american şi-ar fi făcut implanturi în fese, acum câţiva ani şi chiar ar fi asigurat posteriorul pentru suma fabuloasă de 100 de milioane de dolari.

În ultimele luni, însă, fanii au speculat că fosta soţia lui Kanye West ar fi renunţat la implanturi sau ar fi apelat la o procedură de dizolvare a acestora, pentru că posteriorul ei pare a fi mult mai mic decât înainte. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net