VIDEO demențial cu Cheloo, cărat în spate de o balerină, la iUmor. Așa ceva nu vezi în fiecare zi

Ultima actualizare:

Lanț de momente incredibile duminică seara, în episodul 9 din sezonul 12 iUmor, la Antena 1. După evadarea juraților, am crezut că nimic nu ne mai poate surprinde, însă iată că nu a fost așa. Durul Cheloo a avut o slăbiciune și a rugat o balerină să îl poarte în cârcă, prin platou. Și așa s-a și întâmplat.

Cheloo, cărat în spate de Roxana Chiperi. Foto: captură Antena 1
Cheloo, cărat în spate de Roxana Chiperi. Foto: captură Antena 1

Pe scena iUmor a revenit Roxana Chiperi (34 de ani), o cunoscută antrenoare de fitness din România, extrem de expresivă, carismatică și obișnuită cu camerele de luat vederi. Alături de 3 fete, sportive de performanță, ea a pus în scenă un balet umoristic, o variantă comică a operei "Lacul lebedelor". 

Felul în care dansa Roxana stârnea hohote de râs, atât în rândul juraților, cât și în public. Tânăra a încheiat făcând șpagatul și a stârnit încă un rând de aplauze. Jurații au fost încântați și au avut numai cuvinte de laudă.

Expresivitatea ei și ideea cu lebăda body-builder, absolut fantastică”, a spus Cătălin Bordea.

Ești foarte expresivă și talentată”, spune Delia.

Sunt în centrul atenției tale. Ești la fel de superbă”, a zis Mihai Bendeac.

Dacă mă cari în brațe de la stânga la dreaptă eu o să îți dau un vot pozitiv”, spune Cheloo. De aici a început totul. Roxana a fost de acord să încerce această nebunie, iar Cheloo a mers pe scenă, a sărit în spatele fetei, ținând-o strâns, de gât, și s-a lăsat plimbat, ca un copil. A fost delir în platou, dar cel mai bine este să urmăriți filmulețul de mai jos. Numărul și efortul Roxanei Chiperi au fost recompensate cu 4 voturi pozitive.

Cine este Roxana Chiperi, balerina care l-a cărat pe Cheloo

Roxana Chiperi are o poveste de viață impresionantă. Nu a avut de partea ei decât munca, talentul și ambiția și așa a reușit să ajungă un nume respectat în lumea sportului. ”Eu am crescut la un centru de plasament. Nu prea am fost dorită de familie. Nu am fost de mică acolo, am ajuns la 13 ani. M-a ajutat viața de acolo. Eu sunt ceea ce sunt acum pentru că am crescut acolo”, a povestit Roxana Chiperi pentru AS.ro.  Roxana Chiperi predă aqua gym, aerobic, cycling, Zumba, iar în 2014, la concursul "Fitness Univers”, din Statele Unite ale Americii, a ieșit pe locul 7 mondial.

Citește și: Cine este Roxana Chiperi, viitoare concurentă la «Ultimul Trib»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net