VIDEO Maia Morgenstern, roast fabulos la iUmor, pentru Carmen Tănase. Cum se iau la mișto divele actrițe

Regal de comedie la iUmor, duminică, 27 martie! Cel de-al patrulea jurat a fost, de data aceasta, actrița Carmen Tănase, cea care a rămas cu porecla Flăcărica, după serialele în care a jucat cu State de România (Gheorghe Visu). Pe scenă au urcat alte două mari actrițe, care au avut momente senzaționale: Maia Morgenstern și Rodica Mandache.

image
Maia Morgenstern și Carmen Tănase

Maia Morgenstern, Rodica Mandache, Doinița Oancea și Nea Marin au fost invitații care au venit să o ia la "roast" pe Carmen Tănase, invitata specială în ediția de duminică a emisiunii iUmor, de la Antena 1.

"Eu cred că doamna Carmen Tănase se așteaptă să fiu aici. Căci dacă nu eu, cine. Carmen Tănase este prietena mea și mă mândresc cu această prietenie. Prietenia noastră e bazată pe foarte multă sinceritate și încredere”, a dezvăluit Maia Morgenstern, care a susținut un regal de comedie în doar câteva minute, cât a durat numărul ei de pe scenă. 

Maia Morgenstern, roast pentru Carmen Tănase la iUmor

Iată câteva din glumele cu care Maia a cucerit audiența. "Carmen, eu n-am vrut să vin, pe bune, n-am vrut să vin, dar au venit facturile și iată-mă și pe mine aici. Draga mea, Carmen, ce-aș putea spune eu despre tine? Ești mare... Ahh... Da, ești mare! Cam atât, vă mulțumesc frumos! Ce cuvinte ar putea să o cuprindă, că nu o mai cuprinde nimic?", a început, Maia, în forță.

"Tu îți dai seama că ăștia de la canalul ăsta dau bani oamenilor să facă mișto de tine?".

"Mă leagă de doamna Carmen Tănase o adevărată prietenie, o prietenie sinceră, bazată pe respect, pe stimă, pe admirația pe care mi-o poartă dânsa mie”, a mai zis Maia Morgenstern, în uralele sălii.

Nu a scăpat nici juratul Mihai Bendeac. "Domnu' Bendeac, domnu' Bendeac, vă văd aicea, știu că dumneavoastră scrieți, dumneavoastră sunteți scriitor, spui Bendeac, spui Balzac. Dumneavoastră, acest Dostoievski al publicității românești, Mamăă, mămicuțăă, mamăă...", a punctat Maia.

Maia Morgenstern a trecut apoi la roast-ul Deliei. “N-aveți nicio operație și nici nu vă trebuie. Deși vreo două așa, poate adunare, înmulțire. Operații aritmetice simple ”, a spus Maia, pe scenă.

Prietenă bună cu cea de-a patra jurată iUmor, Rodica Mandache a venit și ea pe scenă, nu înainte să își complimenteze prietena: „Carmen este o persoană atât de specială și un om cu suflet bun, o actriță uluitoare care a jucat câteva roluri de un succes comic extraordinar”. 

stanga
dreapta
Mihai Bendeac, Delia, Carmen Tanase, Cheloo jpg
Maia Morgenstern jpg
Carmen Tanase jpg
Rodica Mandache jpg
Nea Marin jpg
Doinita Oancea jpg

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
the sandman jpg
henry cavill jpg jpeg
foto 1   Marian Olteanu, Clanul jpeg
foto 1 cabral copy jpg
colaj joaquin phoenix lady gaga jpg
FotoJet jpg