Carmen Tănase, sinceră ca o carte deschisă: „Îmi pare rău că am apucat vremurile astea. Nu mă vaccinez și nici nu mă feresc!”

Ultima actualizare:

Carmen Tănase a împlinit pe 18 ianuarie 61 de ani, o vârstă frumoasă, încă tânără și cu poftă de viață, deși ar fi dorit să trăiască alte vremuri. În exclusivitate pentru Click!, marea actriță a vorbit despre situația sa financiară, cum se descurcă din banii pe care îi câștigă din teatru, despre coronavirus, vaccin și frici pe care nu le îmbrățișează în ceea ce privește pandemia.

Carmen Tănase a vorbit într-un interviu exclusiv pentru Click!
Carmen Tănase a vorbit într-un interviu exclusiv pentru Click!

Carmen Tănase, petrecere în sânul familiei de ziua ei

Actrița Carmen Tănase a mărturisit că vârsta de 61 de ani o prinde zâmbind, pozitivă, cu toate că nu trăiește cele mai bune vremuri: facturi astronomice, un virus care i-a blocat activitatea profesională. Are dorințe și vise neîmplinite? Vedeta nu este nici nostalgică, nici nu are așteptări irealiste pentru viitor. Are însă o dorință pe care a decis să o țină ascunsă și captivă în sufletul ei :)

  • Cum petreceți astăzi, de ziua dvs.?

Fac o masă cu niște prieteni acasă. Dau fuga la țară, aici la mine, că am invitați.

  • Ați făcut 61 de ani, corect? Aveți nostalgii, există lucuri neîmplinite ...

Nu am nostalgii, îmi pare rău că am apucat vremurile astea, dar poate cine știe, este interesant, așa, pentru experiența de viață pentru o altă viață.

  • Că vă doriți pentru anul acesta? Există ceva neîmplinită?

Am o dorință, dar nu o spun. Nu spun, pentru că sunt superstițioasă.

  • De ce vă pare rău că ați apucat vremurile astea?

Păi, vă plac vremurile astea? Vă place cum trăiți? Despre ce vorbim? Să ceri voie să mergi la magazin doar cu o hârtie nu este o viață pe care am visat-o. Mi-ar fi plăcut să nu prind această epocă istorică, pentru că am prins destule. Și nu voiam să o mai prind și pe asta. Sunt campioană la dictaturi. Dar, mă rog, să luăm totul să ducem spre bine și să zicem că este o experiență care poate să fie la un moment dat utilă.

Carmen Tănase: „Îmi e frică doar de Dumnezeu. Nu mă vaccinez, n-am făcut nici boala, nici nu mă feresc”

  • Dar nu v-ați vaccinat până acum? Nu vă e frică de coronavirus?

Nu, nu îmi e frică și nici nu m-am vaccinat. Îmi e frică de Dumnezeu, atât. Nici nu mă vaccinez. Dar ce face corona? E ciumă bubonică, îți cade nasul? De ce mi-ar fi frică de o viroză respiratorie, când am mai avut, nu ar fi prima dată. Dar uite că n-am făcut. Ce să ne facem acum? Vezi, eu nu m-am ferit, am interacționat cu tot omul care a vrut să interacționeze cu mine. Nu am făcut boala

  • Vă întâlniți cu oricine? Nu țineți cont?

Niciodată nu am ținut cont. Eu știu că cea mai bună este creația lui Dumnezeu, suntem o creație divină, sacră, iar omul a fost construit să se apere cu tot ce vine de afară, că altfel dispărut de pe suprafața pământului demult. Nu mi-am cocoloșit organismul, e băiat mare, rezistă greutăților vieții, așa cum rezist și eu.

  • Organismul este, într-adevăr, foarte important, dacă suntem sănătoși ...

Dacă s-a descurcat maică-mea, care are 90 de ani, și a avut corona. Mama a avut viroză respiratorie în fiecare an. Omul nu trebuie cocoloșit. Nici cu șapte măști pe față. Cum, de exemplu, înainte de pandemie, dacă eram răcită sau călătoream, din bunul meu simț purtam mască, dar oamenii se uitau la mine ca la avioane. Mă întrebau ce am de port mască. Iar acum sunt lupi moraliști și mă întreabă de ce nu port mască. Păi, port când trebuie. 

  • Dar cu colegii de la teatru cum sunteți? Sunt sperioși, nu se feresc?

Am jucat tot timpul cu colegi mai puțin sperioși. Unii sunt, alții nu. Eu am interacționat cu colegi mai puțin speriați. Am jucat tot timpul, nu am zis niciodată. O singură dată am zis că îmi curg mucii și s-a suspendat activitatea și de la un teatru, și de la altul pentru că mi-a curs nasul, a fost panică mare. Mi-a curs nasul pentru că am jucat în frig. Duminică avem spectacol la Odeon, iar în februarie cu Compania.

  • Vă descurcați din teatru?

Cu greu, dar mai aveam ceva deoparte, târâș așa, deocamdată, fată de alți oameni care n-au nimic, e de bun simț să nu zic eu ceva. Problema mare e cu facturile la utilități, pentru că instituțiile publice nu vor mai avea bani să plătească, teatrele nu vor avea bani, și aici va fi, probabil, nenorocire, că probabil se vor închide și instituțiile de stat, unde, de bine de rău, salariile au mers. Acolo o să fie jalea de pe lume. Dar nu-i nimic, nimănui nu i se pare nimic ieșit din comun, oamenii sunt mulțumiți, totul e ok. 

Ați rezolvat cu facturile?

Panica la mine nu e acum, panica vine în februarie. Deocamdată, a venit cât am estimat. Acum, probabil va veni 100 de milioane lei vechi, cu tot cu regularizare. Având în vedere tot ce consum, iar în funcție de asta am estimat în jur de 1.500 de lei și atât mi-a venit factura. 

  • Și ce o să faceți? Este o sumă enormă

Nu știu ce o să facem, o să vedem atunci ce o să facem. Poate dă o cometă peste noi, mai știi, și rezolvă toată situația. Vine un meteorit, ceva.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net