Carmen Tănase, dezvăluiri intime din viața de cuplu

Ultima actualizare:

Carmen Tănase a fost căsătorită până în 2000 cu celebrul critic de teatru Victor Parhon, dar initial nu şi-a dorit să facă acest pas. Actriţa a fost convinsă să se mărite de familia ei.

Carmen Tănase foto: captură video
Carmen Tănase foto: captură video

Carmen Tănase (60 de ani) a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Victor Parhon, care din nefericire a murit în 2000. Deşi l-a iubit enorm pe criticul de teatru, actriţa din “Inimă de ţigan” nu a vrut să se căsătorească iniţial. Ba chiar, ei l-au avut pe fiul lui, Tudor, înainte de a ajunge în faţa Stării Civile. Cei care au convis-o pe Carmen să facă acest pas au fost părinţii ei, care nu erau de acord ca fiica lor să aibă copii fără să fie măritată.

„Eram mai nonconformistă așa, sigur că ai mei au zis «Doamne, iartă-mă, dar cum să nu te căsătorești», plus că nu puteam nici să intru în București dacă nu mă căsătoream, că nu aveam buletin de București, pe vremea aia era… Și așa nu voiam să intru în București, dar, da, eram nonconformistă”, a declarat Carmen Tănase, conform cancan.ro.

Victor Parhon a murit în 2000 foto: captură video
Victor Parhon a murit în 2000 foto: captură video

Fiul lui Carmen Tănase suferă şi acum după moartea tatălui

Carmen şi soţul ei, nepotul celebrului medic Constantin Ion Parhon, au avut un băiat, Tudor, pe când actriţa avea 28 de ani. Băiatul avea 11 ani când tatăl lui a murit, iar Carmen a recunoscut că a fost greu să îl crească singură.

“Suferă și acum. E importantă prezența tatălui pentru un băiat și mai ales la vârsta aia, de 11 ani. Și apoi până la 18, un băiat trebuie să aibă împreună cu tatăl lui preocupări de băieți. Eu am încercat să suplinesc, dar nu am reușit.”, a mai spus actriţa.

Tatăl lui Carmen Tănase, modelul ei de bărbat

De altfel, viaţa sa a fost marcată de o altă tragedie: tatăl ei a murit şi el prematur, la 57 de ani. Carmen a fost atât de marcată de acest eveniment, încât a căutat mereu barbate ca tatăl ei. Mama sa este şi acum alături de ea, la 90 de ani şi îi oferă echilibru în viaţă.

„L-am căutat tot timpul. Toată viața mea eu am căutat modelul ăla de bărbat. Apoi am rămas cu mama și acum suntem foarte apropiate, adică ea e parte din mine, nu se poate una fără cealaltă. Nu mă duc nicăieri fără ea, ea are 90 de ani, dar este un om foarte viu, așa, și foarte tolerant și cumva în micuța mea familie ea este punctul de echilibru.”, a mai spus Carmen Tănase.

Carmen Tănase şi Victor Parhon, diferenţă de 17 ani

Carmen Tănase şi Victor Parhon au fost împreună 11 ani, iar criticul de teatru era cu 17 ani mai mare decât actriţa. Carmen avea aproape 40 de ani când soţul ei a murit, răpus de cancer pulmonar. “Fuma enorm, pentru că el scria noaptea. Deci la el, o cronică era muncită. Nu ca acum, când se scrie pe un colț de masă ceva despre un spectacol. El nu pleca niciodată de acasă la un spectacol fără să citească încă o dată piesa pe care o vedea, deși era tobă de carte. Oricât de obosit era, pac, lua piesa și o citea”, a dezvăluit actrița, cu ceva timp în urmă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net