Carmen T─ânase, dezv─âluiri intime din via╚Ťa de cuplu

Carmen T─ânase a fost c─âs─âtorit─â p├ón─â ├«n 2000 cu celebrul critic de teatru Victor Parhon, dar initial nu ┼či-a dorit s─â fac─â acest pas. Actri┼úa a fost convins─â s─â se m─ârite de familia ei.

image
Carmen T─ânase foto: captur─â video

Carmen T─ânase (60 de ani) a tr─âit o frumoas─â poveste de dragoste cu Victor Parhon, care din nefericire a murit ├«n 2000. De┼či l-a iubit enorm pe criticul de teatru, actri┼úa din ÔÇťInim─â de ┼úiganÔÇŁ nu a vrut s─â se c─âs─âtoreasc─â ini┼úial. Ba chiar, ei l-au avut pe fiul lui, Tudor, ├«nainte de a ajunge ├«n fa┼úa St─ârii Civile. Cei care au convis-o pe Carmen s─â fac─â acest pas au fost p─ârin┼úii ei, care nu erau de acord ca fiica lor s─â aib─â copii f─âr─â s─â fie m─âritat─â.

ÔÇ×Eram mai nonconformist─â a╚Öa, sigur c─â ai mei au zis ┬źDoamne, iart─â-m─â, dar cum s─â nu te c─âs─âtore╚Öti┬╗, plus c─â nu puteam nici s─â intru ├«n Bucure╚Öti dac─â nu m─â c─âs─âtoream, c─â nu aveam buletin de Bucure╚Öti, pe vremea aia eraÔÇŽ ╚śi a╚Öa nu voiam s─â intru ├«n Bucure╚Öti, dar, da, eram nonconformist─âÔÇŁ, a declarat Carmen T─ânase, conform cancan.ro.

image
Victor Parhon a murit în 2000 foto: captură video

Fiul lui Carmen T─ânase sufer─â ┼či acum dup─â moartea tat─âlui

Carmen ┼či so┼úul ei, nepotul celebrului medic Constantin Ion Parhon, au avut un b─âiat, Tudor, pe c├ónd actri┼úa avea 28 de ani. B─âiatul avea 11 ani c├ónd tat─âl lui a murit, iar Carmen a recunoscut c─â a fost greu s─â ├«l creasc─â singur─â.

ÔÇťSufer─â ╚Öi acum. E important─â prezen╚Ťa tat─âlui pentru un b─âiat ╚Öi mai ales la v├órsta aia, de 11 ani. ╚śi apoi p├ón─â la 18, un b─âiat trebuie s─â aib─â ├«mpreun─â cu tat─âl lui preocup─âri de b─âie╚Ťi. Eu am ├«ncercat s─â suplinesc, dar nu am reu╚Öit.ÔÇŁ, a mai spus actri┼úa.

Tat─âl lui Carmen T─ânase, modelul ei de b─ârbat

De altfel, via┼úa sa a fost marcat─â de o alt─â tragedie: tat─âl ei a murit ┼či el prematur, la 57 de ani. Carmen a fost at├ót de marcat─â de acest eveniment, ├«nc├ót a c─âutat mereu barbate ca tat─âl ei. Mama sa este ┼či acum al─âturi de ea, la 90 de ani ┼či ├«i ofer─â echilibru ├«n via┼ú─â.

ÔÇ×L-am c─âutat tot timpul. Toat─â via╚Ťa mea eu am c─âutat modelul ─âla de b─ârbat. Apoi am r─âmas cu mama ╚Öi acum suntem foarte apropiate, adic─â ea e parte din mine, nu se poate una f─âr─â cealalt─â. Nu m─â duc nic─âieri f─âr─â ea, ea are 90 de ani, dar este un om foarte viu, a╚Öa, ╚Öi foarte tolerant ╚Öi cumva ├«n micu╚Ťa mea familie ea este punctul de echilibru.ÔÇŁ, a mai spus Carmen T─ânase.

Carmen T─ânase ┼či Victor Parhon, diferen┼ú─â de 17 ani

stanga
dreapta
carmen tanase fiu png
tudor carmen tanase jpg
carmen tanase fiu2 jpg
victor parhon2 jpg
victor parhon jpg

Carmen T─ânase ┼či Victor Parhon au fost ├«mpreun─â 11 ani, iar criticul de teatru era cu 17 ani mai mare dec├ót actri┼úa. Carmen avea aproape 40 de ani c├ónd so┼úul ei a murit, r─âpus de cancer pulmonar. ÔÇťFuma enorm, pentru c─â el scria noaptea. Deci la el, o cronic─â era muncit─â. Nu ca acum, c├ónd se scrie pe un col╚Ť de mas─â ceva despre un spectacol. El nu pleca niciodat─â de acas─â la un spectacol f─âr─â s─â citeasc─â ├«nc─â o dat─â piesa pe care o vedea, de╚Öi era tob─â de carte. Oric├ót de obosit era, pac, lua piesa ╚Öi o citeaÔÇŁ, a dezv─âluit actri╚Ťa, cu ceva timp ├«n urm─â.

bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
Tiriac
image png
01 jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lindsay lohan