Carmen Tănase, văduvă de 21 de ani. Dezvăluiri teribile despre moartea soțului: «Au zis că m-am căsătorit din interes»

Ultima actualizare:

    Carmen Tănase nu s-a mai recăsătorit după moartea soțului eifoto: arhiva personală
Carmen Tănase nu s-a mai recăsătorit după moartea soțului eifoto: arhiva personală

Carmen Tănase, interpreta celebrului personaj Flăcărica din telenovela „Inimă de țigan”, trăiește o dramă de când și-a pierdut soțul, cunoscutul critic de teatru Victor Parhon, în urmă cu 21 de ani. Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, marea actriță a făcut dezvăluiri teribile despre căsnicia cu Parhon, care murit din cauza cancerului pulmonar.

Carmen Tănase avea doar 39 de ani când și-a pierdut soțul. Cunoscutul critic de teatru Victor Parhon s-a stins din viață în anul 2000, la 57 de ani, răpus de cancer pulmonar.

”A murit de cancer pulmonar. Fuma enorm, pentru că el scria noaptea. Deci la el, o cronică era muncită. Nu ca acum, când se scrie pe un colț de masă ceva despre un spectacol. El nu pleca niciodată de acasă la un spectacol fără să citească încă o dată piesa pe care o vedea, deși era tobă de carte. Oricât de obosit era, pac, lua piesa și o citea”, a dezvăluit actrița, în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”.


    Carmen Tănase și Victor Parhon au fost căsătoriți 11 anifoto: arhiva personală
Carmen Tănase și Victor Parhon au fost căsătoriți 11 anifoto: arhiva personală

Carmen Tănase a fost distrusă după pierderea omului drag, așa că actrița nu și-a mai refăcut de atunci viața. Între cei doi a fost o dragoste nebunească. Ei au decis să se căsătorească după ce actrița l-a adus pe lume pe fiul lor, Tudor. “Aveam 39 de ani când l-am pierdut, spre 40 așa. Când am împlinit 40 de ani nu mai era. Nu mi-am propus să nu-mi mai refac viața, însă eu m-am și căsătorit foarte greu. Am spus foarte greu «Da!», pentru că nu am considerat niciodată că un act legiferează într-adevăr o legătură strânsă între doi oameni, dar așa erau vremurile atunci. Eram la Teatrul Național din Iași când l-am cunoscut pe Țucu și a venit familia cu tot felul de motive: «Hai să o facem!», că tot făcusem copilul. Aveam 29 de ani când m-am măritat și am făcut copilul fără să fiu căsătorită, la 28 de ani. Ne-am căsătorit când Tudor avea câteva luni. Eu nu i-am spus Da! nici la Starea Civilă, i-am spus «Bineînțeles!»”, a mai declarat Carmen Tănase.

Carmen Tănase: ”El era mult mai mare decât mine, cu 17 ani”

Deși soțul său era cu 17 ani mai mare decât ea, vârsta nu a contat niciodată pentru povestea lor de dragoste. “El era mult mai mare decât mine, cu 17 ani. Oamenii nu credeau în relația asta, în legătura asta, ba chiar mi-am auzit vorbe, pentru că el era critic de teatru și ziceau că m-am căsătorit din interes. Dimpotrivă, a fost invers, pentru că el era un tip foarte obiectiv și destul de, adică, nu era dur, dar era cinstit în meseria lui. Nu conta că era prieten cu actorul respectiv, nu făcea compromisuri. Și eu mi-am luat-o de la oameni. Unii colegi de teatru s-au supărat pe mine. Pentru că a fost un tip foarte cinstit, după ce s-a căsătorit cu mine, nu a mai scris despre mine niciodată. O singură excepție a fost despre un spectacol, care l-a dărâmat efectiv”, a mai dezvăluit marea actriță.

Carmen Tănase (60 de ani) a fost căsătorită cu Victor Parhon, nepotul celebrului medic Constantin Ion Parhon, timp de 11 ani. 

Citește și:

Carmen Tănase, pe scenă la câteva zile după ce soţul ei a murit

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net