Sora lui Mihai Petre, apariție în forță la iUmor. Ce a putut să spună despre celebrul ei frate

Mihai Petre (43 de ani), juratul de la "Dancing on Ice: Vis în doi", a fost și jurat iUmor în ediția difuzată duminică, la Antena 1. Special pentru el au urcat pe scenă Emilia Popescu, Connect-R și Alina, sora sa, cu tot felul de glume acide și "răutăți". Alina Campigotto a dat din casă lucruri neștiute despre celebrul coregraf.

Alina Petre jpg
Alina Petre, sora lui Mihai Petre. Foto: Antena 1

Mihai Petre a fost cel de-al patrulea jurat iUmor și, așa cum se știe, invitatul special are parte de numere speciale. Pentru Mihai Petre au urcat pe scenă prietena Emilia Popescu, fosta colegă de juriu de la "Dansez pentru tine" (PRO TV), Connect-R, fost rival în "Asia Express" (Antena 1) și Alina, sora lui. Aceasta din urmă a avut cei mai mulți ași în mânecă, așa că iată cele mai bune replici pe care i le-a "trântit" fratelui, pe scena iUmor.  Alina Campigotto este dansatoare profesionistă, este căsătorită cu partenerul ei de scenă, Paolo Campigotto, și este cu 9 ani mai mică decât Mihai.

Citește și: Mihai Petre şi soţia lui au dansat la nunta surorii acestuia

Eu nu știam de această parte a emisiunii în care cineva îți face roast. E frumos să te simți jenat și cu teamă că cine știe ce se va spune despre tine. În momentele astea simți că trăiești, e exact ce aveam nevoie!”, a declarat Mihai Petre. „Este pentru prima dată când fac un roast. Sunt obișnuită cu scena, pentru că am aceeași profesie ca fratele meu, dar când vine vorba de Mihai am emoții mereu”, a dezvăluit și Alina. Profund surprins de apariția surorii sale pe scena iUmor, cel de-a patrulea jurat al ediției a declarat: „Abia acum am emoții!”.

Alina Petre, cele mai bune glume despre Mihai Petre

Alina este și ea dansatoare profesionistă și spune că fratelui ei îi place să fie în centrul atenției chiar și când nu este de față.

“Spune mereu că sunt sora lui mai mică dar asta numai să îmi amintească că nu e nimeni mai mare decât el”.

“Mihai Petre nu trăiește pentru dans, dansul trăiește pentru Mihai Petre”.

“Cel mai probabil copilăria lui Mihai Petre seamănă cu maturitatea lui Mihai Bendeac”.

“Imediat după ce termină exercițiile fizice se premiază pe ascuns cu dulciuri”.

Alina Petre a dezvăluit că fratele ei și-a dorit mereu să aibă o trupă rock, dar a spus și care era jocul preferat al lui Mihai, în copilărie.

“Țin minte că îmi pune un fular roșu la cap și trebuia să bat cu două bețe într-un DEX, pentru că cică făceam parte din trupă. Să știți că îi plăcea să ne batem cu chiloții. Cu ai lui. Că erau mai mari și îi spăla mai rar”, a povestit Alina.

“Aștept cu nerăbdare să treacă doi ani de la acest roast ca să vorbești cu mine din nou”, a încheiat Alina, în aplauzele publicului.

stanga
dreapta
Mihai Bendeac, Delia, Mihai Petre, Cheloo jpg
Alina Petre jpg
Emilia Popescu jpg
Connect R jpg
delia iumor png
cheloo iumor jpg

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
the sandman jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
artista lacul morii 3 PNG
zodiac 600x400 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
the sandman jpg
henry cavill jpg jpeg
foto 1   Marian Olteanu, Clanul jpeg
foto 1 cabral copy jpg
colaj joaquin phoenix lady gaga jpg
FotoJet jpg