Elwira Petre, mândră de ridurile ei. Cum a avut curaj să se pozeze

#Dancing on Ice
Ultima actualizare:

Are 40 de ani, doi copii superbi, o carieră solidă în dansul sportiv, dar și în televiziune. Elwira Petre, frumoasa jurată de la "Dancing on Ice - Vis în doi", a publicat recent fotografii din culise, fără să le treacă însă prin filtre sau aplicații, așa cum se practică în rândul divelor de Instagram. 

Mihai și Elwira Petre
Mihai și Elwira Petre

Din 5 martie, Elwira Petre a revenit pe micul ecran, în rol de jurat la "Dancing on Ice - Vis în doi", alături de soțul ei, Mihai Petre, cu care a câștigat "Asia Express". La masa juriului se mai află două nume importante în patinajul românesc, Simona Pungă și Cornel Gheorghe.

Dar să revenim la Elwira, care ne încântă cu grația ei și la televizor, dar și pe rețelele sociale, acolo unde și-a făcut o comunitate puternică de admiratori. Frumoasa cu origini poloneze (n.r. s-a născut în localitatea Koszalin) este extrem de deschisă cu fanii ei, așa că se arată, cu sinceritate, fără să își cosmetizeze aparițiile sau postările. Elwira a publicat multe imagini cu ea fără machiaj, dar și fără filtrele care îți fac o piele de porțelan, fiind mândră de ridurile care apar, cu vârsta. 

Imagini neprelucrate cu frumoasa Elwira Petre!

Elwira și-a arătat naturalețea și în concursul "Asia Express", difuzat anul trecut, de Antena 1, unde a făcut pereche cu soțul ei, așa cum se întâmplă și acum, la "Dancing on Ice - Vis în doi". De altfel, ei sunt uniți nu doar de dans și de profesia comună, ci și de o dragoste imensă. Mihai și Elwira s-au căsătorit în 2008, iar în 2012 au devenit părinții unei fetițe. Șase ani mai târziu familia li s-a mărit cu încă o fetiță. 

Dansul i-a unit pe Elwira și Mihai Petre

La întrebarea cum v-ați cunoscut, Mihai Petre a povestit că dansul i-a adus împreună. Amândoi își căutau câte un partener de dans. „Eram disperat să-mi găsesc o parteneră și să particip la concursurile de dans. Totul s-a petrecut în timp, după ce am început să ne cunoaștem mai bine, să ne descoperim. Cred că amândoi am făcut primul pas, în același timp. A renunțat la viața ei din Polonia pentru a fi cu mine. Ne-am mutat imediat împreună, dar am cerut-o în căsătorie prin 2006. După doi ani, am făcut și nuntă. Nu mai știu în ce limba am formulat întrebarea, important era că știam cum sună DA și în română, și în poloneză, și în engleză”, povestea MIhai Petre, în 2010, pentru Pro TV Magazin.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image
actualitate.net
image
actualitate.net