Mihai Petre și Elwira Petre dau lovitura după Asia Express! În ce show de senzație au fost cooptați

21 ianuarie 2022

După ce anul trecut au avut parte de competiție, adrenalină și au câștigat premiul cel mare de la reality-showul Asia Express, în valoare de 30.000 de euro, iată că 2022 îi prinde și mai ocupați pe Mihai și Elwira Petre care au o mulțime de proiecte și se zvonește că vor reveni pe micile ecrane de la Antena 1.

mihai si elwira petre jpg jpeg
Elwira și Mihai Petre. Sursa foto: Arhivă

Anul a început bine pentru cuplul format din Mihai Petre (42 de ani) și Elwira (40 de ani) căci au primit o ofertă foarte interesantă. Cei doi sunt protagoniștii celui mai nou videoclip al Andrei și au filmat ca un cuplu de îndrăgostiți. Au dansat așa cum știu ei mai bine într-un restaurant, au filmat într-o mașină de epocă și au fost îmbrăcați la patru ace.

Astfel că, deși Mihai Petre a plecat de la "Românii au talent", el a colaborat cu Andra și au filmat împreună pentru acest nou videoclip care se anunță a fi unul senzațional. Atât soții Petre, cât și soții Măruță au publicat imagini pe rețelele de socializare de la filmările videoclipului. În plus, cei doi soți își continuă lecțiile de dans la școala lor de dans și participa la tot felul de competiții împreună cu elevii lor.

Click! a aflat că cei doi se pregătesc de un nou proiect de televiziune, un fel de "Dansez pentru tine" pe gheață - "Dancing on Ice". Se duc negocieri, se stabilesc ultimele detalii și probabil că în luna martie cel târziu va începe acest show la Antena 1, căci momentan există doar promouri pe micile ecrane.

stanga
dreapta
elwira duda mihai petre db 2 13 2008 6 30 13 pm jpeg
mihai si elwira petre png
mihai elwira petre copii jpeg
mihai elwira jpeg
mihai si elwira petre png png
elwira si mihai la nunta
mihai elwira petre nunta jpeg
elwira si mihai asia express
elwira cu fetele
mihai elwira petre jpeg
elwira png
mihai si elwira petre jpg jpeg
elwira si mihai asia express
finalisti asia express emi cuza mihai elwira 1 jpeg
elwira si mihai banner asia express
elwira petre 4 jpeg
mihai petre elwira jpeg
mihai petre elwira castigatori asia express jpeg
mihai petre elwira asia express jpeg

Antena 1 lansează show-ul fenomen "Dancing on Ice – Vis în doi"

Antena 1 pregătește pentru această primăvară show-ul fenomen "Dancing on Ice - Vis în doi", emisiune de tip concurs în care vedetele vor concura pe gheață, în ritm de dans, alături de patinatori profesioniști. Formatul "Dacing on Ice" se bucură de un real succes la nivel internațional, fiind unul dintre cele mai bine cotate show-uri de prime-time din Marea Britanie și alte opt țări precum Italia și Chile.

Nouă celebrități vor acceptă provocarea "Dancing on Ice – Vis în doi" și vor patina în direct, în fiecare săptămână, cu partenerii lor profesioniști, încercând să impresioneze atât juriul, cât și telespectatorii. Ringul de dans al emisiunii va găzdui perechi hotărâte să arate că sunt în stare să muncească până la epuizare pentru a oferi dansuri memorabile pentru vise ce merită a fi împlinite.

Săptămânal, fiecare cuplu va ridică spectacolul la un alt nivel printr-o rutină care va impune atât mișcări de bază ale dansului pe gheață, cât și elemente artistice. Muzică, culoare, costume fabuloase și rutine de dans spectaculoase, toate acestea vor face parte din emisiunea concurs "Dancing on Ice – Vis în doi".

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
00032 jpg
banica vicoveanca jpeg
crbl  2 (2) jpg
salariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Screenshot 2022 05 27 211305 png
irina fodor asia express jpg
crbl  2 (2) jpg
disney plus png
about you gala jpg
netflix laptop jpg