Mihai Petre și Elwira Petre dau lovitura după Asia Express! În ce show de senzație au fost cooptați

Ultima actualizare:

După ce anul trecut au avut parte de competiție, adrenalină și au câștigat premiul cel mare de la reality-showul Asia Express, în valoare de 30.000 de euro, iată că 2022 îi prinde și mai ocupați pe Mihai și Elwira Petre care au o mulțime de proiecte și se zvonește că vor reveni pe micile ecrane de la Antena 1.

Elwira și Mihai Petre. Sursa foto: Arhivă
Elwira și Mihai Petre. Sursa foto: Arhivă

Anul a început bine pentru cuplul format din Mihai Petre (42 de ani) și Elwira (40 de ani) căci au primit o ofertă foarte interesantă. Cei doi sunt protagoniștii celui mai nou videoclip al Andrei și au filmat ca un cuplu de îndrăgostiți. Au dansat așa cum știu ei mai bine într-un restaurant, au filmat într-o mașină de epocă și au fost îmbrăcați la patru ace.

Astfel că, deși Mihai Petre a plecat de la "Românii au talent", el a colaborat cu Andra și au filmat împreună pentru acest nou videoclip care se anunță a fi unul senzațional. Atât soții Petre, cât și soții Măruță au publicat imagini pe rețelele de socializare de la filmările videoclipului. În plus, cei doi soți își continuă lecțiile de dans la școala lor de dans și participa la tot felul de competiții împreună cu elevii lor.

Click! a aflat că cei doi se pregătesc de un nou proiect de televiziune, un fel de "Dansez pentru tine" pe gheață - "Dancing on Ice". Se duc negocieri, se stabilesc ultimele detalii și probabil că în luna martie cel târziu va începe acest show la Antena 1, căci momentan există doar promouri pe micile ecrane.

Antena 1 lansează show-ul fenomen "Dancing on Ice – Vis în doi"

Antena 1 pregătește pentru această primăvară show-ul fenomen "Dancing on Ice - Vis în doi", emisiune de tip concurs în care vedetele vor concura pe gheață, în ritm de dans, alături de patinatori profesioniști. Formatul "Dacing on Ice" se bucură de un real succes la nivel internațional, fiind unul dintre cele mai bine cotate show-uri de prime-time din Marea Britanie și alte opt țări precum Italia și Chile.

Nouă celebrități vor acceptă provocarea "Dancing on Ice – Vis în doi" și vor patina în direct, în fiecare săptămână, cu partenerii lor profesioniști, încercând să impresioneze atât juriul, cât și telespectatorii. Ringul de dans al emisiunii va găzdui perechi hotărâte să arate că sunt în stare să muncească până la epuizare pentru a oferi dansuri memorabile pentru vise ce merită a fi împlinite.

Săptămânal, fiecare cuplu va ridică spectacolul la un alt nivel printr-o rutină care va impune atât mișcări de bază ale dansului pe gheață, cât și elemente artistice. Muzică, culoare, costume fabuloase și rutine de dans spectaculoase, toate acestea vor face parte din emisiunea concurs "Dancing on Ice – Vis în doi".

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net