Emilia Popescu: «Am jucat cu toţi Bănicii». E colegă la Te cunosc de undeva cu fiul lui Ștefan Bănică

29 ianuarie 2021
article img
Bănică şi Popeasca un cuplu celebru

Îndrăgita actriţă Emilia Popescu va face parte din echipa noului sezon "Te cunosc de undeva", ce începe pe 6 februarie la Antena 1. Artista îl va avea coleg pe Radu Ştefan Bănică, fiul prietenului şi colegului ei, Ştefan Bănică. Însă puţini ştiu că vedeta a avut ocazia de a juca şi cu Ştefan Bănică senior.

Au fost suspectaţi în nenumărate rânduri că sunt iubiţi, nu doar simpli prieteni şi parteneri de scenă. În realitate, Ştefan Bănică (53 de ani) şi Emilia Popescu (54 de ani), căci despre ei este vorba, sunt doi actori legaţi de o frumoasă prietenie care s-a dezvoltat de-a lungul anilor. Au jucat în multe emisiuni de varietăţi de la TVR, dar şi în piese de teatru. Au fost colegi şi pe scena spectacolelor de la Sala Palatului unde solistul a cântat, iar colega lui i-a fost invitată. Legăturile celor doi nu se opresc aici.

Generaţiile noi ştiu acum de colaborarea actriţei cu fiul lui Ştefan, Radu Ştefan (18 ani) cu care joacă la Teatrul de Comedie în piesa "Totul în grădină". Însă Emilia Popescu a participat şi de Crăciun, la un show de la Antena 1, alături de cei doi Bănică, tată şi fiu. Din 6 februarie, actriţa va fi colegă cu Radu Ştefan şi în noul sezon al show-ului "Te cunosc de undeva" de la Antena 1.  

article img
Bănică, familia de actori şi cântăreţi din tată-n fiu

Iar pentru cei ce nu ştiu, Popeasca, aşa cu îi zice Ştefan Bănică, a avut ocazia de a juca şi cu regretatul Ştefan Bănică senior. 

"L-am cunoscut pe Ştefan Bănică ca tatăl lui Ştefan, apoi am făcut figuraţie pentru filmul "De ce trag clopotele Mitică", acolo unde juca marele actor. Apoi am ajuns pe aceeaşi scenă cu el, la Teatrul Bulandra, în piesa "Arsenic şi dantelă veche". Am format apoi cuplu cu Ştefan Bănică Jr în emisiunile de varietăţi de la TVR, am fost colegi la "Dansez pentru tine" şi la Teatrul de Comedie. Iar acum lucrez şi cu Radu în două proiecte minunate, la acelaşi teatru şi la "Te cunosc de undeva", ne-a povestit actriţa. 

«Bănică junior a fost fratele meu de scenă»

Pentru Emilia Popescu, proiectul „Te cunosc de undeva” înseamnă întâi de toate bucuria întoarcerii la prima sa dragoste. „Sunt bucuroasă să mă întorc la prima mea dragoste, televiziunea, doar că sunt singură, fără partenerul meu. Am urmărit show-ul, e o provocare, din toate punctele de vedere şi abia aştept să împărtăşiţi cu noi experienţa aceasta!”, a spus ea. 

Cât despre bărbaţii din familia Bănică, actriţa a povestit şi la "iUmor" cum a fost cu cei din familia Bănică. "L-am avut partener de scenă pe Ştefan Bănică. Senior. Actorul. Ştefan Bănică junior nu mi-a fost doar partener, a fost fratele meu de scenă. Bănică şi Popeasca. Am făcut un cuplu frumos. Iar dacă vă amintiţi de momentele noastre, înseamnă că sunteţi în grupa de risc pentru coronavirus. Rar un om cu asemenea carismă, ca Ştefan Bănică junior. Mă rog, lumea ne tot cupla, dar singura noapte pe care am petrecut-o împreună a fost „A 12-a noapte”, în 2003, la Teatrul de Comedie”, a punctat cu umor Emilia Popescu.