Cine este Roxana Chiperi, viitoare concurentă la «Ultimul Trib»

Ultima actualizare:

    Roxana Chiperi, concurentă la emisiunea „Ultimul Trib”, de la Antena 1
Roxana Chiperi, concurentă la emisiunea „Ultimul Trib”, de la Antena 1

O nouă emisiune a Antenei 1 va urma să-și pună la încercare concurenții, care se vor lupta pentru marele premiu de 100.000 de Euro. Emisiunea „Ultimul trib” va fi prezentată de actorul Octavian Strunilă și va trimite trei grupuri curajoase și antrenate într-o aventură de neuitat, într-un tărâm necunoscut și exotic: insula africană Madagascar.

Concurenții emisiunii au fost deja aleși, tribul a fost format, iar participanții acestuia sunt pregătiți de marea aventură. Una dintre participante este tânăra Roxana Chiperi, în vârstă de 31 de ani, care este atrasa de adrenalină și de senzații tari. Aceasta a cochetat în trecut cu cascadoria și cu dansul, dar a făcut performanță în fitness. În ultimii zece ani, Roxana a participat la competiții naționale, dar și internationale, și nu a încetat nicio clipă să danseze, iar unul dintre visele ei este să poată dansa alături de o școală de samba la Carnavalul de la Rio.

„M-a atras provocarea și aș vrea să văd dacă îi pot tine piept! Mă aștept să fie foarte palpitant în Madagascar, iar acolo unde există energie și adrenalină, sigur e pentru mine! Cred că va fi greu, dar fiecare greutate are frumusețea ei, își lasă amprenta asupra pshicului și depinde de fiecare cum primește – pentru unul poate fi mai greu, pentru altul mai puțin. Îmi doresc să ajung cât mai departe în competiție și sper să nu intervină nimic care să mă facă să renunț”, a susținut Roxana

Cine mai participă în competiție

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Roxana Chiperi. Cei șapte sportivi își vor măsura puterile cu tribul format din vedete și cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra.

Cum se va desfășura emisiunea „Ultimul Trib”

„Ultimul Trib” este un show adaptat după celebrul format „Nomads”. Trei triburi - unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni de rând - vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare toate abilitățile pe care le posedă. Concursul va fi extrem de solicitant și din punct de vedere fizic, fiecare trib trebuind să-și dovedească puterea de rezistență. 

În fiecare săptămână, aceștia se vor lupta pentru „Teritoriu”, iar în timp ce tribul câștigător va fi cazat într-un resort de lux și va fi răsfățat zilnic, cel de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde membrilor tribului vor trebui să-și câștige singuri mâncarea, în schimbul unei munci depuse. Cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. Concurenții se vor lupta, de asemenea, și pentru locul de pe insulă, în fiecare săptămână având loc eliminări. 

image
image
image
image
image
image
banner maria lungu png
6 actrita tily niculae jpg jpeg
radu valcan instagram jpg
banner silvia chifiriuc png
corina caciuc laurentiu reghecampf jpg
banner Nouria Nouri png
cub dan bittman denise rifai png
viorel stegaru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net