VIDEO «Răscoală» la iUmor. Jurații au plecat din emisiune. Bendeac: «Nu vreau să se discute despre treaba asta»

Ultima actualizare:

Episodul 9 din sezonul 12 iUmor a fost plin de neprevăzut. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac l-au "răpit" pe Cătălin Bordea, invitatul special de duminica aceasta, și au părăsit emisiunea. Nu au ieșit în hol, ci au plecat de tot, demarând în trombă, din fața sediului trustului Intact. Totul a fost o înscenare despre care producătorii habar nu aveau.

Mihai Bendeac, Cătălin Bordea, Delia și Cheloo. Foto: Antena 1
Mihai Bendeac, Cătălin Bordea, Delia și Cheloo. Foto: Antena 1

E greu să ai tot felul de idei noi, pentru a face audiență și pentru a ține publicul în priză, însă în ediția iUmor difuzată duminică seara am asistat la o premieră din partea juraților. Au pus la cale o glumă cu multă acțiune, care le-a ieșit perfect. În momentul în care a fost anunțat invitatul special, și anume Cătălin Bordea, aceștia au părăsit masa juriului, i-au arătat lui Bordea un bilet, după care au ieșit, toți 4, din platou. 

Jurații "l-au răpit" pe Cătălin Bordea

Nu au rămas afară, ci s-au urcat în mașina Deliei și au plecat cu scârțâit de roți. Între timp, pe ecran rulau imagini de la testimoniale, în paralel cu imagini din mașină, de la marea evadare. Întrebați ce era scris pe bilet și ce s-a întâmplat în mașină, fugarii nu au vrut să dea socoteală.

Mihai Bendeac: "Eu nu vreau să se discute despre treaba asta".

Cheloo: "Nu pot să spun cine a avut ideea, pentru că nu sunt sifon".

Cătălin Bordea: "Nu o să zic niciodată. Lucrurile acestea nu vor fi spuse niciodată. Ceea ce s-a întâmplat în acea mașină, între mine, Delia, Cheloo, Bendeac și cel care conducea mașina nu o să se spună niciodată". 

Delia: "A fost ideea domnului Mihai să ne răzvrătim așa cum s-a văzut și cum am făcut. Am sustras juratul invitat de pe platoul de filmare și am plecat cu el în lumea mare".

În cele din urmă, Mihai Bendeac le-a recunoscut producătorilor că totul a fost o înscenare pentru a le testa vigilența. "Ați fost voi pregătiți pentru așa ceva? Ar trebui să fiți tot timpul pregătiți, pentru orice", a spus Bendeac, care a decis să arate și ce era scris pe bilețelul cu care "l-au răpit" pe Bordea.

Ce scria pe bilețel

"Producătorii nu știu ce urmează să se întâmple acum. Te rugăm să ai încredere în noi și să ne urmezi. Cel mai important, însă, nu scoate nici un cuvânt, momentan. oricine încearcă să te oprească, nu-l asculta. Azi ești în gașca noastră. Mulțumim, bine ai venit!", scria pe bilețelul pe care jurații i l-au pus lui Bordea, în față. 

"Practic, am tras mașina într-o alveolă rutieră, am fumat o țigară și ne-am întors. Nu a fost un protest, a fost un eșec. Dezamăgirea a fost elementul surpriză care ne-a făcut să ne întoarcem în 26 de minute", a concluzionat Cheloo despre marea evadare. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net