Cele mai penibile faze de la TV. Cine este campion?

Televiziunea, mai ales cea în direct, presupune și momente stânjenitoare sau clipe de-a dreptul penibilie. Oricât de bine s-ar putea pregăti cineva pentru o emisiune, poate fi pus în fața a ceva neașteptat, se poate bâlbâi, poate spune ceva complet greșit sau pot fi prins într-un moment ciudat. Iată câteva dintre cele mai penibile faze de la tv.

image
Pavel Bartoș a fost protagonistul unei gafe, chiar la debutul în televiziune

Nu e ușor să apari pe sticlă, poți să te bâlbâi, să se întâmple ceva stânjenitor sau chiar poți face greșeli de care să nu scapi vreodată. În plus, uneori, din lipsa de documentare, unele persoane pot să cadă în plasa unor fake-uri, ceea ce poate duce la faze penibile. 

Marian Vanghelie, pus în dificulate de verbul ”a fi”

Marian Vanghelie este cunoscut pentru greșelile gramaticale făcute, iar unul dintre cele mai faimoase momente penibile a avut loc în 2004, când politicianul a fost invitat la emisiunea lui Robert Turceascu, de la Realitatea TV. Prezentatorul i-a cerut lui Vanghelie să conjuge verbul ”a fi”, iar ceea ce a urmat a ajuns viral.

Pentru că Vanghelie a avut nevoie de ajutor, Turcescu a declarat, la final, "Vă dau bilă neagră".

Pavel Bartoș s-a chinuit un minunt să pronunțe un cuvânt

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune și are mereu vorbele la el. Însă acum 20 de ani, la debutul în carieră, Pavel a fost protagonistul unei clipe atât de nefericite, încât a ajuns în faimosul ”Top Rușinică”, de la Cronica Cârcotașilor.

Prezentator la matinalul TVR, în 2002, Pavel a trebuit să pronunțe cuvântul „instituţionalizaţi”. Nu i-a ieșit însă și s-a chinuit un minut întreg să spună cuvântul.

Imagini dintr-un joc video, prezentate ca reale, la Antena 3

Antena 3 a comis o gafă de zile mari, la scurt timp după începerea războiului din Ucraina: reporterii postului au picat în plasa unor fake-uri de pe internet și au dat pe post imagini dintr-un joc video, despre care au spus că e un video din Ucraina.

În imagini, se vedea cu un avion de luptă este atacat de un sistem antiaerian, iar pilotul de catapultează. jurnaliştii postului Mihai Gâdea, Mircea Badea şi Radu Tudor şi purtătorul de cuvânt al MApN, Constantin Spânu au comentat imaginile ca și când ar fi fost reale. Evident, apoi, clipul s-a dovedit a fi unul fals.

Mile Cărpenișan, confundat post mortem de colegi

Jurnalistul Mile Cărpenișan a murit în 2010, la 34 de ani. Colegii săi de la Antena 1 au difuzat un moment in memorian, în cadrul emisiunii ”Acces Direct”. Însă au comis o gafă de zile mari: au folosit fotografia unei alte persoane în platou.

Persoana responsabilă pentru acest moment penibil a fost concediată, iar la scurt timp după, prezentatorul emisiunii, Mădălin Ionescu, a părăsit și el trustful.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cub oana zavoranu png
juriul Te cunosc de undeva! jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
sebastian burduja foto inquam Photos octav ganea
Declaraţii Nicolae Ciucă - reducere cost combustibili - 23 iun 2022 / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
juriul Te cunosc de undeva! jpg
distributie clanul
FotoJet (1) jpg
Ioana Petric jpg
2 sex and the city jpg jpeg