Cele mai bune glume dup─â ce Melania Trump a ales o rochie verde pentru Conven╚Ťia Republican─â

image
Melania Trump a ales o rochie Valentino, verde neon, pentru cea de-a treia zi a Conven╚Ťiei Republicane

Cea de-a treia zi a Conven╚Ťiei Republicane a fost ziua ├«n care Donald Trump ╚Öi-a rostit discursul de acceptare a candidaturii, dar ╚Öi ziua ├«n care Melania a fost vedeta re╚Ťelelor sociale datorit─â rochiei pe care ales-o pentru a-╚Öi sus╚Ťine so╚Ťul.

Melania Trump a reu╚Öit s─â fure toate privirile cu ╚Ťinuta aleas─â pentru cea de-a treia zi a Conven╚Ťiei Republicane. O rochie cap─â la nivelul umerilor, cu partea de jos plisat─â, f─âr─â m├óneci ╚Öi cu talia marcat─â cu o curelu╚Ö─â ro╚Öie.

image
Melania Trump a ales o rochie Valentino, verde neon, pentru cea de-a treia zi a Conven╚Ťiei Republicanefoto: Getty Images

O ╚Ťinut─â elegant─â, scump─â, semnat─â Valentino, ├«n ton cu alegerile vestimentare ale Melaniei de c├ónd a devenit prima doamn─â a Statelor Unite. Singura problem─â a reprezentat-o culoarea rochiei, un verde neon care a aruncat ├«n aer re╚Ťelele sociale. Internau╚Ťii au f─âcut imediat leg─âtura cu a╚Öa-numitul ÔÇŁgreen screenÔÇŁ (ÔÇŁecran verdeÔÇŁ) din editarea video, iar glumele au curs ├«n cascad─â pe Twitter.

Ce este ÔÇŁecranul verdeÔÇŁ ╚Öi de ce Melania Trump a gre╚Öit c├ónd ╚Öi-a ales rochia

Pentru c─â ├«n editarea video ar fi complicat s─â separi de fundal un personaj care se mi╚Öc─â, e mai simplu s─â-l filmezi pe un fundal verde (ÔÇŁgreen screenÔÇŁ) ╚Öi s─â elimini apoi cu ajutorul tehnologiei culoarea verde f─âc├ónd-o transparent─â. Personajul r─âm├óne astfel f─âr─â fundal ╚Öi poate fi suprapus peste alte imagini. A╚Öa ajungem s─â vedem eroii prefera╚Ťi c─âl─ârind dragoni sau alte creaturi ├«naripate ori p─â╚Öind ├«n ╚Ťinuturi magice.

Iat─â de ce rochia verde a Melaniei a fost practic o invita╚Ťie pentru glume╚Ťii de pe re╚Ťelele sociale, care au profitat de ocazie ╚Öi au bricolat cele mai inventive trucaje de c├ónd Melania a devenit prima doamn─â a Statelor Unite.

Unii au proiectat pe rochia Melaniei cele mai negre statistici ale mandatului so╚Ťului ei la Casa Alb─â, inclusiv pe cele legate de pandemia de coronavirus, al╚Ťii au suprapus imaginea contracandidatului republican al lui Trump, Joe Biden.

image

image

Printre alegerile internau╚Ťilor s-au mai num─ârat prognoza meteo, imaginile cu specific culinar, iar Studiourile Universal au preferat s─â transmit─â c─â ÔÇŁrochia Melaniei ar fi alegerea perfect─â a lui Grinch pentru Cr─âciunul de anul acestaÔÇŁ.

image

image

Citește și:

Melania Trump a vizitat zonele inundate de uragan, în pantofi cu toc de 10 cm

bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
Tiriac
roland stanescu jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lidia buble png
image png
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
mister alcatraz jpg
shark 6121088 1920 jpg
andrei balan webp
Katie Washbourne jpg
carmen iohannis presidency.ro
craiova inundatii 2 png