Cele mai bune glume dup─â ce Melania Trump a ales o rochie verde pentru Conven╚Ťia Republican─â

image
Melania Trump a ales o rochie Valentino, verde neon, pentru cea de-a treia zi a Conven╚Ťiei Republicane

Cea de-a treia zi a Conven╚Ťiei Republicane a fost ziua ├«n care Donald Trump ╚Öi-a rostit discursul de acceptare a candidaturii, dar ╚Öi ziua ├«n care Melania a fost vedeta re╚Ťelelor sociale datorit─â rochiei pe care ales-o pentru a-╚Öi sus╚Ťine so╚Ťul.

Melania Trump a reu╚Öit s─â fure toate privirile cu ╚Ťinuta aleas─â pentru cea de-a treia zi a Conven╚Ťiei Republicane. O rochie cap─â la nivelul umerilor, cu partea de jos plisat─â, f─âr─â m├óneci ╚Öi cu talia marcat─â cu o curelu╚Ö─â ro╚Öie.

image
Melania Trump a ales o rochie Valentino, verde neon, pentru cea de-a treia zi a Conven╚Ťiei Republicanefoto: Getty Images

O ╚Ťinut─â elegant─â, scump─â, semnat─â Valentino, ├«n ton cu alegerile vestimentare ale Melaniei de c├ónd a devenit prima doamn─â a Statelor Unite. Singura problem─â a reprezentat-o culoarea rochiei, un verde neon care a aruncat ├«n aer re╚Ťelele sociale. Internau╚Ťii au f─âcut imediat leg─âtura cu a╚Öa-numitul ÔÇŁgreen screenÔÇŁ (ÔÇŁecran verdeÔÇŁ) din editarea video, iar glumele au curs ├«n cascad─â pe Twitter.

Ce este ÔÇŁecranul verdeÔÇŁ ╚Öi de ce Melania Trump a gre╚Öit c├ónd ╚Öi-a ales rochia

Pentru c─â ├«n editarea video ar fi complicat s─â separi de fundal un personaj care se mi╚Öc─â, e mai simplu s─â-l filmezi pe un fundal verde (ÔÇŁgreen screenÔÇŁ) ╚Öi s─â elimini apoi cu ajutorul tehnologiei culoarea verde f─âc├ónd-o transparent─â. Personajul r─âm├óne astfel f─âr─â fundal ╚Öi poate fi suprapus peste alte imagini. A╚Öa ajungem s─â vedem eroii prefera╚Ťi c─âl─ârind dragoni sau alte creaturi ├«naripate ori p─â╚Öind ├«n ╚Ťinuturi magice.

Iat─â de ce rochia verde a Melaniei a fost practic o invita╚Ťie pentru glume╚Ťii de pe re╚Ťelele sociale, care au profitat de ocazie ╚Öi au bricolat cele mai inventive trucaje de c├ónd Melania a devenit prima doamn─â a Statelor Unite.

Unii au proiectat pe rochia Melaniei cele mai negre statistici ale mandatului so╚Ťului ei la Casa Alb─â, inclusiv pe cele legate de pandemia de coronavirus, al╚Ťii au suprapus imaginea contracandidatului republican al lui Trump, Joe Biden.

image

image

Printre alegerile internau╚Ťilor s-au mai num─ârat prognoza meteo, imaginile cu specific culinar, iar Studiourile Universal au preferat s─â transmit─â c─â ÔÇŁrochia Melaniei ar fi alegerea perfect─â a lui Grinch pentru Cr─âciunul de anul acestaÔÇŁ.

image

image

Citește și:

Melania Trump a vizitat zonele inundate de uragan, în pantofi cu toc de 10 cm

laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
Dorian Popa
image png
FotoJet jpg
iliescu revolutie jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
David Popovici, EPA jpg
sotie cumpanasu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
iliescu revolutie jpg
foto1 vaci jpg
foto 1   h 56735691 jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
calendar ortodox 2021 18 august flor si lavru ermil serapion si polien manastirea sucevita jpeg
pensionari jpeg