VIDEO Mihai Bendeac, beat mort, își arată părțile intime în mijlocul străzii! Destrăbălare maximă cu Codin Maticiuc și Anca Dinicu

Ultima actualizare:

Mihai Bendeac a avut o noapte de pomină în care a petrecut din greu într-un club de fițe din Capitală, alături de Codin Maticiuc, Anca Dinicu, Mihai Bobonete și Mihai Dragomir și alte vedete din showbiz. Juratul de la iUmor, extrem de beat fiind, s-a lăsat filmat în timp ce-și dădea pantalonii jos și își arăta fundul, în plină stradă. 

image

Mihai Bendeac a avut cea mai sălbatică noapte din viața sa, de când s-au ridicat restricțiile, iar cluburile din București și-au redeschis din nou porțile. Actorul a petrecut alături de Bobonete, Anca Dinicu, Codin Maticiuc și alte vedete din showbiz, într-un club din centrul Capitalei, iar întreaga gașcă, după mai multe pahare de alcool, a creat un adevărat haos. 

Citește și Mihai Bendeac, reclamat la CNCD! Gestul care a aprins furia femeilor

Clipurile postate pe pagina de Instagram a lui Mihai Bendeac îl arată pe juratul de la iUmor în stare de ebrietate, cu un pahar de alcool în mână, în timp ce se distrează de zor cu Bobonete. Cei doi cântă, își vorbesc, apoi se îmbrățișează, semn că Bendeac va părăsi clubul pentru a se îndrepta către o nouă escapadă. 

Mihai Bendeac își dă jos pantalonii în fața lui Codin Maticiuc

Mihai Bendeac apare apoi cu Anca Dinicu și amândoi vor să intre în bolidul de lux al lui Codin Maticiuc, unde se afla și Monica Munteanu, managerul actorului.

Afaceristul începe imediat să-l filmeze pe Mihai Bendeac cu sticla de vodcă în timp ce se dă în spectacol, folosește cuvinte vulgare și delirează. 

Mihai Bendeac spune că părinții săi sunt la Arsenie Boca și se roagă pentru sănătatea lui. ,,Sănătatea mea este vraiște", recunoaște actorul. 

Replica Ancăi Dinicu vine imediat: ,,Se roagă pentru sănătatea ta la cap!".

Citește și Mihai Bendeac și Cheloo, în conflict la iUmor! Crize de nervi, cu spargere de lucruri și înjurături: «Am avut cea mai mare descărcare nervoasă din ultimii șase ani»

Actrița Anca Dinicu continuă prin a ironiza stilul de viață al lui Codin Maticiuc și îi spune afaceristului: "Aprinde televizoarele astea odată că vreau sa ma simt bogată!...Și pune ceva cu mine la televizor!".

Momentul culminant al serii este atunci când Bendeac iese din mașina de lux al lui Codin Maticiuc și într-un act de teribilism adolescentin își dă pantalonii jos în mijlocul străzii, arătând-uși părțile intime. 

Dacă vrei paparazzi, îți dau eu!”, îi spune Mihai Bendeac lui Codin Maticiuc în timp ce afaceristul filmează. 

Toate momentele din noaptea decadentă a lui Mihai Bendeac au fost atent ,,documentate" de prietenul său, Codin Maticiuc, și postate pe internet, ca toți urmăritorii săi să vadă cum se comportă actorul la distracție. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
image
actualitate.net
image
actualitate.net