Mihai Bendeac, reclamat la CNCD! Gestul care a aprins furia femeilor

Ultima actualizare:

Mihai Bendeac a asmuțit femeile împotriva lui. Publicul feminin a considerat că juratul iUmor a mers prea departe cu glumele sale într-o reclamă la vinuri și l-a reclamat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. 

Mihai Bendeac, reclamat la CNCD! Gestul care a aprins furia femeilor
Mihai Bendeac, reclamat la CNCD! Gestul care a aprins furia femeilor

Mihai Bendeac a filmat în urmă cu ceva vreme o reclamă în care promova un brand de vin roșu, însă scenariul a fost unul destul de controversat. Reclama îl înfățișează pe Mihai Bendeac care mimează o scenă de amor pasional cu o domnișoară, iar la momentul climaxului, actorul începe să strige sugestiv ,,Vin! Vin", făcând de fapt referire la brandul de vin roșu. 

Actorul devine foarte iritat deoarece partenera lui nu-și dă seama la ce se referă și îi dă o palmă peste față tinerei. Scenariul era menit să fie unul cu tentă umoristică, însă fanele lui au fost de-a dreptul revoltate și în consecință au depus plângere împotriva actorului pentru discriminare, notează CANCAN.ro.

Mihai Bendeac nu și-ar fi imaginat niciodată că reclama la vinuri îi va aduce atâtea necazuri, căci doar la câteva luni de la difuzare, actorul a aflat că s-a depus plângere împotriva lui. 

Bendeac a declarat la vremea aceea că brandul de vinuri nu-i aparține și și-a încurajat fanii să guste licoarea. 

Vinul acesta nu-mi aparține. E doar ales de mine, dar cu ajutorul vostru fiecare sticlă devine unică. Vă încurajez să dați frâu liber imaginației voastre. Vă pup, vă iubesc și vă respect! „, afirma actorul. 

Audierile în cazul lui Mihai Bendeac vor avea loc pe 22 martie

Pe 22 martie vor avea loc audieri în cazul lui Mihai Bendeac, iar în urma unei cercetări minuțioase, Colegiul Director va constata dacă într-adevăr este vorba de un caz de discriminare împotriva femeilor. 

Mihai Bendeac a devenit cunoscut publicului datorită emisiunilor de comedie de pe Prima TV, în special a serialului ,,Băieți de oraș" pentru care a scris și scenariul. 

Ultimul său proiect este acela de jurat în cadrul show-ului iUmor, unde alături de Cheloo și Delia comentează prestațiile concurenților, în speranța că vor găsi noua revelație a scenei de comedie din România. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net