Mihai Bendeac cere ajutorul fanilor! Ce obiect misterios a apărut în casa actorului

14 ianuarie 2022

Mihai Bendeac a cerut ajutorul prietenilor de pe Instagram pentru a rezolva un mister care nu îi dă pace. Actorul susține că în casa sa a apărut un obiect despre a cărui existență nu știa. 

article img

Mihai Bendeac este cunoscut în mediul online nu doar pentru acțiunile caritabile pe care le organizează, ci și pentru clipurile video și imaginile amuzante pe care le distribuie prietenilor. Recent, el le-a cerut ajutorul pentru a soluționa un mister care nu-i dă pace. 

stanga
dreapta
article img
article img
article img
article img

Actorul susține că a trimis câteva fotografii unui amic, iar atunci când s-a uitat mai bine la ele, în cadru a observat un obiect misterios despre a cărui prezență nu știa absolut nimic. Situația i se pare foarte bizară pentru că, în general, este un tip ordonat care știe foarte bine ce lucruri se află în casa lui. 

article img
Fotografia pe care a distribuit-o Mihai Bendeac internauților

Așa cum era de așteptat răspunsurile internauților au fost dintre cele mai amuzante. Unii dintre ei i-au sugerat că poate a consumat prea mult alcool și ca rezultat a început să vadă lucruri care nu există, alții l-au sfătuit să apeleze la un specialist în activități paranormale. Cert este că misterul prezentat de actor a generat un val de comentarii pe pagina sa de Instagram, iar toți s-au amuzat teribil din cauza problemei lui Mihai Bendeac. 

article img
Obiectul misterios despre care Mihai nu are habar cum a ajuns în casa sa

Mihai Bendeac, dezvăluiri fără perdea

Mihai Bendeac este un personaj controversat și nu se teme să spună lucrurilor pe nume. Este conștient că sinceritatea sa poate fi interpretată uneori greșit, dar asta nu îl împiedică să dea glas opiniilor pe care le are.

La final de an 2021, actorul a fost invitat de Cătălin Măruță la podcastul pe care prezentatoul îl moderează pe pagina personală de Youtube. Dezvăluirile pe care le-a făcut Mihai Bendeac au luat prin surpindere pe toată lumea, iar Cătălin Măruță a rămas fără replică.

Actorul a dezvăluit că Denise Rifai este femeia pe care o consideră extrem de atrăgătoare și a vorbit și despre viața sa personală pe care preferă totuți să o țină departe de ochii curioșilor. 

"Eu am o problemă mare cu relațiile. Mă îndrăgostesc tare de tot la început. 24 de ore sunt artificii, se consumă tot. După care se duce tot! Asta e problema mea!”, a dezvăluit Mihai Bendeac, la podcastul „Acasă la Măruță”.