VIDEO Marina Almășan, replici fabuloase la iUmor. Delia, Cheloo și Bendeac au rămas perplecși!

Ultima actualizare:

    Marina Almășan, pe scena de la iUmorFoto: Antena 1
Marina Almășan, pe scena de la iUmorFoto: Antena 1

Marina Almășan a pășit pe scena de la iUmor duminică, 12 decembrie, pentru un număr de „roast” ca la carte. Vedeta le-a spus celor trei jurați- Delia, Mihai Bendeac și Cheloo- că îi simpatizează, însă în numărul ei nu a mai ținut cont de nicio regulă de acest gen și i-a atacat pe membrii juriului cu toate armele, în aplauzele publicului. 

Marina Almășan i-a luat la „roast” pe jurații iUmor

„Este eterna doamnă a televiziunii în România, este doamna care mi-a însoțit copilăria și adolescența”, a spus Cheloo atunci când a văzut-o.

Mihai și-a amintit că în trecut a fost invitat la emisiunea ei numită „Ceaiul de la ora 5”. Marina Almășan a glumit despre emisiunile de umor de la începuturile televiziunii, iar ușor ușor a ajuns și în zilele noastre, mai exact la „cei trei crai” de la pupitrul juriului. Prima care a fost luată la „roast” a fost nimeni alta decât Delia.

„Delia, îmi place foarte mult că ai rămas modestă și îți faci singură părul. Îmi dau seama de asta fiindcă eu am lucrat la început ca economist stagiar la filatură de lână pieptănată”, a spus Marina Almășan.

„Prima emisie a fost pe 31 decembrie 1956. Dacă vă vine să credeți, nici măcar eu nu eram născută pe atunci”, a completat Marina cu o autoironie.

„Prin anii 70, văzând ceea ce se întâmplă în jur, Lazarov a fugit. Dacă s-ar uita la emisiunea voastră, probabil că ar continua să alerge”, a mai spus Marina.

Ce spune Marina Almășan despre experiența iUmor

După ce a filmat momentul de roast de la iUmor, Marina Almășan a venit pe rețelele sociale cu primele impresii. Cunoscuta prezentatoare și realizatoare de la TVR a recunoscut că, împinsă de curiozitate, a acceptat provocarea celor de la Antena 1, convinsă și de calitatea materialului care i s-a prezentat. 

„Am stat mult până să accept provocarea (nu știu dacă publicul televiziunilor comerciale mi se asortează, deși…mare parte din ei tot cu TVR-ul au crescut! ), însă apoi am citit roast-ul trimis mie de talentatul Andreas Petrescu și am regăsit în el calitate si decență. În plus, jurații îmi sunt și ei simpatici, și pe deasupra, eram tare curioasă să văd „din interior” cum funcționează alte show-uri de anvergură, de la alte televiziuni.

Am fost plăcut impresionată, deși …întârzieri în graficul filmării au avut și ei, din greu! În rest, oameni calzi, echipă de 10 ( iată, și la ei ) și nu-mi doresc decât să nu le scadă duminica, la difuzare, ratingul, taman din cauza mea! Mulțumesc, iUmor, mulțumesc, Andreas! Trebuia s-o fac și pe asta”, a scris pe Facebook Marina Almășan despre experiența iUmor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net