Mihai Bendeac spune că a refuzat-o pe Mădălina Ghenea: "I-am zis că sunt ocupat"

Ultima actualizare:

Mihai Bendeac a povestit în cadrul emisiunii iUmor momentul când a refuzat-o pe Mădălina Ghenea, după ce modelul internațional îi propusese să iasă la o întâlnire.

Mihai Bendeac spune că a refuzat-o pe Mădălina Ghenea: "I-am zis că sunt ocupat"
Mihai Bendeac spune că a refuzat-o pe Mădălina Ghenea: "I-am zis că sunt ocupat"

Mihai Bendeac este un actor de comedie foarte apreciat de public, iar de-a lungul anilor a dobândit și un statut de vedetă, datorită personalității sale extrovertite.

În prezent, Mihai Bendeac este unul dintre jurații emisiunii iUmor, unde actorul se folosește de experiența sa în comedie pentru a-i îndruma pe ceilalți concurenți. 

Faima dobândită de Bendeac a ajuns și la urechile Mădălinei Ghenea, care ar fi avut un moment savuros cu actorul, când superba actriță l-a invitat la o întâlnire în doi. 

Mihai Bendeac a relatat întâmplarea în cadrul emisiunii iUmor. Actorul a făcut o mărturisire care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Bendeac a povestit că Mădălina Ghenea i-a propus acestuia să se întâlnească într-o zi de sâmbătă, însă actorul a refuzat invitația.

Cei doi chiar stabiliseră și detaliile întâlnirii, unde și când ar fi trebuit să se vadă, însă Mihai Bendeac a anulat toate planurile în ultima clipă. Bendeac a spus că a ales să o refuze pe celebra actriță deoarece i s-a părut că întâmplarea ar fi mai inedită astfel. 

E ca povestea cu mine și Mădălina Ghenea cumva. La un moment dat trebuia să ne întâlnim și i-am zis că sunt ocupat sâmbătă, că mi s-a părut mie așa că cea mai șmecheră poveste cu putință asta ar fi”, a povestit Bendeac.

Mihai Bendeac, pus pe jar de Denise Rifai

Mădălina Ghenea nu este prima vedetă pe care Bendeac a pus ochii și față de care și-a manifestat în mod public admirația. Actorul a mărturisit că Denise Rifai este una dintre vedetele feminine pe care o găsește extraordinar de atrăgătoare. 

Bendeac a mai mărturisit că deși are 38 de ani, a fost implicat în doar trei relații serioase de-a lungul vieții și a spus că ultima sa legătură cu o femeie a durat doar o lună. 

Mihai Bendeac este personaj foarte apreciat în lumea showbiz-ului autohton. Acesta s-a remarcat cu serialul "Băieți de oraș", pe care l-a realizat pentru PRIMA TV. Bendeac a scris scenariul și a creat personaje inedite care au urcat chiar și pe scena iUmor. Unul dintre acestea este personajul Gina Felea, interpretat de actrița Anca Dinicu. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net