Oana Zăvoranu, mesaj șocant pentru Mihai Bendeac: «Tu încă mă vrei la așternut!»

image
În urmă cu câțiva ani, între Oana Zăvoranu și Mihai Bendeac s-ar fi putut înfiripa o idilăFoto: arhiva personală

Mihai Bendeac a tânjit la Oana Zăvoranu! Vedeta l-a dat de gol pe celebrul actor, dezvăluind că acesta i-ar fi făcut în trecut curte asiduă. Mai mult, bruneta este de părere că Bendeac încă și-ar mai dori o relație intimă cu ea.

În urmă cu câțiva ani, între Oana Zăvoranu (48 de ani) și Mihai Bendeac s-ar fi putut înfiripa o idilă. Potrivit brunetei, cei doi chiar s-ar fi întâlnit și au fost pe punctul să se sărute. Oana a făcut dezvăluirile bombă pe canalul ei de Youtube, luând la puricat mai mulți bărbați din showbiz.

“De aia te iubesc, ești cealapa, dar ești cealapa mișto. Eu cred că tu încă ești cu ochii pe mine și mă vrei la așternut. Noi am avut niște discuții mai personale. Ne-am pupat? Am apucat să ne pupăm? Nu cred că ne-am pupat, e și dubios așa că… nu cred că ne-am pupat. A vrut să ne întâlnim acasă la el, mă rog. Vă dați seama ce ieșea dintr-un date cu mine și Bendeac? Că ne-am fi bătut… Nu ne-am pupat", a declarat vedeta, pe YouTube, referindu-se la Mihaai Bendeac. 

Citește și:

Oana Zăvoranu, petrecere de pomină la 48 de ani! Vedeta s-a pozat fără sutien în brațele lui Alex Bodi

Pepe îi răspunde Oanei Zăvoranu: "E cea mai mare greșeală din viața mea. Vorbește prost, de ani de zile, din frustrare"

Oana Zăvoranu despre Bendeac: „Nu are toate țiglele pe casă!”

De altfel, de-a lungul timpului, cei doi au avut o relație cu năbădăi, marcată de certuri și împăcări. „Eu am declarat în nenumărate rânduri că îmi este simpatic, dar există și momente când îmi vine să îi dau numai pumni în cap. Am așa o relație de love-hate, e cu năbădăi, cu Bendeac. Este un personaj mișto, el e personaj, dar și joacă foarte bine. El și atunci când vrea să pară că nu joacă, el joacă. I se pare lui interesant să se manifeste în felul acesta. Nu are toate țiglele pe casă, ca și mine. Nu are doar o păsărică, are un stol, ca și mine. Îl urmăream și mă zăpăcea cu pozele alea din lift… ăsta are un fetiș cu liftul. Vă spun eu, îi crește libidoul în lift, părerea mea… El cică este de ăsta de nu suportă lumea, vrăjeală, lasă-mă în pace, un teatru, e într-o scenetă tot timpul, pentru că își permite. După părerea mea, ăsta e foarte talentat, pute de talent, am spus mereu, oamenilor talentați tinzi să le ierți multe”, a mai spus Oana Zăvoranu.

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
cub anamaria prodan animat gif
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
drutu angelin george disparut jpg
neuroni creier shutetrstock
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj