Circ umanitar! Mihai Bendeac, în fustiță pe bloc, în seara de Crăciun!

Ce nu face omul pentru o cauză umanitară? Și dacă te mai cheamă și Mihai Bendeac, show-ul este asigurat! În noaptea  sfântă de Crăciun, actorul de la iUmor s-a cățărat pe bloc, la bustul gol, cu o perucă neagră, strălucitoare pe cap și s-a îmbrăcat doar cu o fustiță de balerină!

Mihai Bendeac a făcut show umanitar de Crăciun Sursa: Instagram
Mihai Bendeac a făcut show umanitar de Crăciun Sursa: Instagram

A fost show de show cu Mihai Bendeac în noaptea de Crăciun! Actorul a șocat pur și simplu Internetul cu ultima sa ispravă, manifest într-o cauză umanitară!

„M-am îmbrăcat în această fustă penibilă!”

Mihai Bendeac a mai făcut videoclip de senzație, care-i va mări numărul urmăritorilor pe rețele de socializare! Actorul s-a filmat în ipostaze demne de circ: s-a urcat pe bloc, la bustul gol, îmbrăcat doar cu o fustiță de balerină și cu un ursuleț în brațe! Multă lume a crezut, inițial, că frigul i-a luat mințile juratului de la iUmor!

Actorul a motivat însă, dârdâind de frig din toate încheieturile, că făcut acest videoclip pentru o cauză umanitară. Mai exact, pentru o fundație care ajută tinerii să aibă acces la Educație, Sănătate și Dezvoltare Emoțională echilibrată.

Mihai Bendeac, pe bloc în fustiță Sursa: Instagram
Mihai Bendeac, pe bloc în fustiță Sursa: Instagram

Fraților, sunt pe bloc, mi-e frig de înnebunesc, în ultima lună am făcut eforturi disperate să slăbesc, pentru că începusem să mă îngraș, am dat jos câteva kilograme. M-am îmbrăcat în această fustă penibilă, m-am pus în această condiție semi-penibilă acum, cu ocazia Crăciunului... Ideea este în felul următor. Dacă eu m-am pus în această condiție de a mă îmbrăca în tutu, cu un ursuleț în mână și cu o perucă pe cap, puteți face și voi un efort de a da un follow paginii de Instagram Fundația Metropolis”, a fost mesajul artistului, la bustul gol, în seara sfântă de Crăciun, pe Instagram.

Actorul și-a dorit să filmeze acest videoclip cu mai mult timp în urmă și iată că s-a ținut de promisiune chiar noaptea de Crăciun, în ciuda frigului de afară.

Mihai Bendeac a motivat că a realizat filmulețul șocant pentru că își dorește foarte tare să slăbească, dar și pentru a promova într-un mod cât se poate de orginal informația în mediul on-line.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net