Mihai Bendeac și Cheloo, în conflict la iUmor! Crize de nervi, cu spargere de lucruri și înjurături: «Am avut cea mai mare descărcare nervoasă din ultimii șase ani»

Ultima actualizare:

Mihai Bendeac a intrat în conflict cu Cheloo, iar actorul a făcut cea mai mare criză de nervi din cadrul concursului din cauza unui concurent, care i-a lăsat mască pe jurați. 

Mihai Bendeac și Cheloo, în conflict la iUmor! Crize de nervi, cu spargere de lucruri și înjurături
Mihai Bendeac și Cheloo, în conflict la iUmor! Crize de nervi, cu spargere de lucruri și înjurături

Ultima ediție de la iUmor nu a fost lipsită de suprize, iar momentul cel mai controversat l-a avut drept protagonist pe actorul Mihai Bendeac

Unul dintre concurenții de la iUmor a dezlănțuit haosul printre jurați, dar publicul a fost a fost extrem de impresionat de un număr de magie neobișnuit. 

Abel Megyes a apărut la iUmor într-o manieră inedită, concurentul a luat prin surprindere jurații și publicul, în momentul în care și-a făcut simțită prezența prin intermediul unui ecran digital. 

Acesta a interacționat cu jurații prin intermediul unei tablete și în primă fază i-a bulversat pe Bendeac, Cheloo, Delia și Ana Morodan cu un număr în care a scos din gură mingi de ping-pong pe care erau trecute numerele pe care jurații tocmai le spuseseră. 

Numărul care l-a adus pe Mihai Beandeac la limită a fost acela în care magicianul virtual Abel Megyes l-a provocat pe Cheloo să îl asiste la o reprezentație de magie cu ajutorul unui joc Tetris. Artistul a descoperit cu stupoare că jocul electronic funcționa deși nu avea baterii ci o bacnotă de 200 de lei. 

Acesta a fost momentul în care Mihai Beandeac a avut o răbufnire teribilă, s-a ridicat în picioare și, sub privirile îngrozite ale juraților, a luat tableta și a dat cu ea de pupitru. 

Cum a motivat Bendeac gestul 

Delia și Ana Morodan au fost cu totul surprinse de reacția lui Bendeac, dar cel mai înspăimântat a fost Cheloo, care a spus câteva înjurături, ce au fost cenzurate.

"Nu știu de ce Mihai s-a enervat pe Cheloo, că ăștia doi vorbesc telepatic.", a mărturisit amuzată Ana Morodan.  

"Am avut poate cea mai mare descărcare nervoasă din acești șase ani. S-a acumulat toată energia și mi se părea șocant că eu sunt captivat, deși am văzut sute de oameni pe scenă.", a dezvăluit Bendeac în culise.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cum să alegi o centrală de apartament?
image
image
image
image
image
image
438706000 7258269120962321 6038874543073568741 n jpg
banner Alin Oprea
eva kiss 3 jpeg
lidl sanziana negru colaj instagram jpg
Jennifer Lopez  foto   Instagram jpg
   Adina Halas își revine treptat cu somnul și încearcă să se bucure din plin de aventura pe care o trăiește alături de familia ei
Banner Gheorghe Turda bun
speak si stefania
image
actualitate.net
image
actualitate.net