Mihai Bendeac plânge în hohote pe Instagram. Ce a putut să primească după ce a jucat o piesa rusească

Ultima actualizare:

Întreaga lume este îngrozită de momentele dificile pe care le traversează poprul ucrainean. Rusia a atacat Ucraina în urmă cu trei zile, iar peste 100.000 de oameni și-au părăsit casele pentru a căuta un loc sigur în care se pot adăposti. Mihai Bendeac a vorbit, cu ochii în lacrimi despre situația Ucrainei, și a dezvăluit prietenilor de pe Instagram o întâmplare cu totul neobișnuită.

image

Ucraina a fost atacată de soldații ruși în urmă cu trei zile. Militarii au primit ordinul de a ataca mai multe regiuni ale Ucrainei. Zeci de clădiri din Kiev au fost devastate și, conform bilanțului, aproximativ 200 de civili ucraineni au murit în urma atacului.

Refugiații care au părăsit țara și s-au îndreptat spre graniță au fost primiți cu brațele deschise de românii dorinici să ajute. Mihai Bendeac a fost impresionat până la lacrimi de imaginile în care a observat solidaritatea pe care au demonstrat-o românii. 

Mihai Bendeac le-a povestit admiratorilor de pe Instagram și o întâmplare surprinzătoare. Pe 16 februarie a jucat  o piesă rusească la finalul căreia a primit din partea publicului mai multe cadouri. Nu le-a desfăcut în seara respectivă, ci le-a lăsat la teatru pentru că a preferat să iasă în oraș după spectacol pentru a se relaxa.

Mihai Bendeac a primit un cadou neașteptat din partea unui fan

Sâmbătă, 26 februarie, s-a reîntors la teatru și a luat toate cadourile. Nu mică i-a fost mirarea când a descoperit că unul dintre daruri este un portofel de firmă. Lucrurile nu se opresc aici! În interiorul protofelului, Mihai Bendeac a găsit suma de 2.000 de lei! Actorul nu știe cine a fost persoana care i-a făcut un astfel de cadou și se declară uimit de întreaga întâmplare pe care o consideră desprinsă din paginile unei povești.

"M-am uitat în portofel și în portofel, persoana care mi l-a dăruit mi-a lăsat douăzeci de milioane. Nu reușesc să îmi aduc aminte cine mi-a dăruit acest portofel. Cadoul este această sumă. Pentru că probabil i s-a părut ciudat să mi-i lase într-un plic a decis să îmi cumpere și un portofel", a povestit Mihai Bendeac.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net