Cătălin Bordea, dezvăluiri incredibile despre copilăria lui: “Am șapte tați”. Tatăl natural l-a abandonat într-un autobuz

image
Cătălin Bordeafoto: arhiva personală

Comediantul Cătălin Bordea are o poveste de viață emoționantă și a trecut, în copilărie, printr-o adevărată dramă. Co-prezentatorul emisiunii “Xtra Night Show” a fost abandonat de ambii părinți când avea numai 2 ani. Tatăl său natural a vrut să scape de el, așa că „l-a uitat” într-un autobuz!

Cătălin Bordea (32 de ani) a făcut noi dezvăluiri incredibile despre copilăria lui. Abandanoat de tatăl natural într-un autobuz, comediantul a mărturisit că a fost crescut de nu mai puțin de șapte tați! Chiar dacă a trecut prin multă suferință în copilărie, Cătălin Bordea are puterea să facă haz de necaz și a dezvăluit, despre mama sa, că nu ar fi exclus să se mărite pentru a 8-a oară. „Doru Dumitru Dorel (tatăl meu natural), Galău, Stelică, Viorel, Andrei, Andrei. Ăștia au fost tații mei, am șapte deocamdată! E posibil să apară și al 8-lea. De toți s-a despărțit din nepotrivire de carcter. Unul a plecat și m-a lăsat în autobuz, Galău a orbit, alți doi au fost arestați, unul în Italia, Stelică, el a fost și eliberat. La ultima nuntă nu am fost, mama are colecție de acte de la toate căsătoriile, le păstrează pe toate! M-a făcut la 16 ani și bunica a făcut-o pe mama tot la 16 ani. Mai nou, m-am trezit că am și o soră”, a povestit Bordea despre căsătoriile mamei sale, la „Xtra Night Show” (Antena Stars).

image
Cătălin Bordea, alături de bunicii săifoto: arhivă personală

Co-prezentatorul de la „Xtra Night Show” nu a fost un copil dorit, mama sa a vrut chiar să facă avort. Bordea a fost crescut de ambii părinți numai până la vârsta de 2 ani, când aceștia s-au despărțit. Comediantul a fost abandonat de tatăl său, Doru Dumitru Dorel, într-un autobuz. Noroc că a fost găsit de bunica sa, care s-a urcat în același autobuz, printr-o simplă coincidență. „Mama mea avea 16 ani. Tata nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când tata a fugit de-acasă. Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele paterne. N-a fost aşa. El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam”, a mai povestit Bordea, în urmă cu ceva timp, la „Un show păcătos”.

Citește și:

Cum se simte Cătălin Bordea după operație. “Sunt bine! Am scăpat și de hemoroizi, și de Covid!”

Cătălin Bordea are probleme de sănătate. Va fi operat curând şi va lipsi din emisiunea "Xtra Night Show"

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
zimbru foto tvr
Liz Truss FOTO Getty Images
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg