Topul scandalurilor dintre dive, care au zdruncinat lumea showbiz-ului autohton!

Divele, femei de succes, cu personalitatea puternică cărora nu le este teamă să deranjeze cu opiniile lor, sunt sarea și piperul showbiz-ului românesc, iar în momentul în care se iscă un scandal între ele, situația se transformă într-un adevărat spectacol mediatic. Click! vă aduce topul celor mai în vogă conflicte dintre divele peisajului monden autohton. 

Topul scandalurilor dintre dive, care au zdruncinat lumea showbiz-ului autohton!
Topul scandalurilor dintre dive, care au zdruncinat lumea showbiz-ului autohton!

Andreea Marin vs. Mihaela Rădulescu

Andreea Marin, 47 de ani, și Mihaela Rădulescu, 52 de ani, au destul de multe lucruri în comun pentru a se lua la harță, o carieră de succes în televiziune, un look care stârnește admirație și invidie și, desigur, pe Ștefan Bănică Jr., bărbatul care s-a însurat pe rând cu fiecare dintre ele. În 2013, Mihaela Rădulescu a făcut o serie de comentarii ușor ironice despre mariajul fostului ei soț, Ștefan Bănică, cu Andreea Marin. 

,,Fosta nevastă și cu actuala nevastă n-ar trebui să aibă problema asta, dar o au foarte multe foste neveste cu actuale neveste, numai că trebuie să fii dusă cu capul să mai ai vreo problemă cu fostul tău soț după 10 ani. Cred că adevărata problemă dintre mine și Andreea nu este Ștefan, ci Elan (nr. Schwartzenberg)", a spus diva în glumă

Conflictul dintre cele două este istoric și a fost generat atât de pasiunea pentru același bărbat, Ștefan Bănică Jr., cât și din cauza unei rivalități profesionale, pe vremea când cele două lucrau la același post de televiziune. Gelozie și invidie profesională, cele două ,,ingrediente" esențiale care au creat cel mai savuros și mai longeviv scandal din showbiz-ul autohton. 

Chiar atunci când se credea că întregul conflict dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu a fost aplanat, au apărut stenogramele care au aruncat în aer showbiz-ul. Este vorba de o înregistrare în care Mihaela Rădulescu răbufnește la adresa Andreei Marin, pe care o numește ,,vită", motivul fiind unul profesional. 

Singurul motiv pentru care-mi sare țandăra este inegalitatea dintre mine și vita aia de Marin. Asta are un promo pe post care costă zeci de mii de euro, eu am avut un promo de 2 lei”, declara Mihaela Rădulescu pe stenograme.

Andreea Marin a reacționat cât mai elegant cu putință și i-a dat replica Mihaelei Rădulescu în cadrul unei emisiuni televizate. ,,Zâna surprizelor" s-a declarat surprinsă atât de limbaj, cât și de atitudinea în cauză, aceea de a fi invidios pe realizările cuiva. 

Citește și Andreea Marin, săgeţi către Mihaela Rădulescu. «Nu au fost lucrurile dorite aşa de mine»

Pentru mine e de neînțeles. Eu nu aș putea să fac asta față de nimeni. Dar pe de altă parte, poate nu mai este. Poate i-a trecut! Limbajul acela este unul pe care eu nu l-aș putea folosi nici într-o convorbire privată, referindu-mă la altcineva, și rival dacă mi-ar fi în meserie”, a dat replica Andreea Marin în cadrul unei emisiuni TV.

Iulia Albu vs. Oana Roman 

Un top al scandalurilor dintre divele autohtone nu poate exista fără Iulia Albu și Oana Roman, două femei extrem de vocale, care spun întotdeauna ceea ce gândesc și nu se feresc de sarcasm, sau exprimări ironice una la adresa celeilalte.

Iulia Albu a criticat-o foarte frecvent pe Oana Roman pentru stilul ei vestimentar. Criticul de modă i-a reproșat Oanei Roman că își prelucrează imaginile de pe Instagram, că se pozează în ipostaze ridicole și că se străduiește prea mult să devină o influenceriță. 

,,Este una dintre persoanele care aspiră să fie influencer. Nu are un discurs coerent, iar fotografiile pe care le postează sunt editate. Ţinuta nu este ok din niciun punct de vedere. Este atât de greşit tot. Rochia este urâtă! De ce ai pune cordon la o rochie ce are imprimeu. Dacă ai decolteu, îl arăţi. Nu trebuie să fii un munte acoperit de haine", a declarat Iulia Albu la Măruță. 

Ultimul atac al Iuliei Albu a afost în cadrul emisiunii ,,Poliția Modei", unde criticul a făcut-o praf pe fiica fostului premier al României și a lansat o serie de replici veninoase. 

,,E trist că ea totuși a fost cineva care avut acces la informație, a avut bani și nu ți se pare trist că a trecut atâta timp. Ea a oricum a progresat, ceea ce e un lucru îmbucurător. Totul până la strâmbatul mobile. Am o problemă cu strâmbatul mobilei și cu neacceptarea felului în care arăți, pentru că eu nu consider că cineva ar trebui să se considere nepotrivit pentru că nu se încadrează în niște șabloane oricum idioate.”, a mai spus criticul de modă.

Oana Roman nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns imediat Iuliei Albu prin intermediul rețelelor de social-media. Oana Roman a făcut apel la lipsa de bun-simț al criticului de modă și a numit-o în final 

"Unii care se ocupă cu comentatul altora, unii care sunt plătiți să comenteze pe alții, ceea ce mi se pare ceva cel puțin ciudat, ca să fiu drăguță. Ei bine aceștia tot vorbesc și tot invocă bunul gust. În schimb bunul simț este norma universal valabilă și cu toții ar trebui să știm cu să ne încadrăm în limitele bunului simț. Și când comentezi pe alții de pe o poziție de falsă superioritate cu iz de gaiță pe prispa casei nu prea te încadrezi în bun simț. Prefer să stau în banca mea și să am bun simț, decât să iau false laude pentru bun gust", i-a transmis Oana Roman, Iuliei Albu. 

Bianca Drăgușanu vs. Claudia Pătrășcanu

Între Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu situația este mult mai clară, totul a pornit de la Gabi Bădălău, care și-a lăsat nevasta și cei doi copii, pentru o idilă cu blondina. 

Nici la momentul actual Gabi Bădălău nu a divorțat oficial de Claudia Pătrășcanu, iar de cealaltă parte Bianca Drăgușanu face presiuni asupra afaceristului ca relația să treacă la următorul nivel. 

Claudia Pătrășcanu a fost de-a dreptul furibundă când a aflat că Gabi Bădălău a picat în mrejelele Biancăi și a văzut că povestea lor devine din ce în ce mai serioasă. Cântăreața a făcut o serie de afirmații ce o denigrau pe amanta soțului ei și chiar a declarat că blondina a fost ,,cumpărată" de Bădălău cu o sumă de bani, pentru a merge împreună în Maldive. 

,,Chiar nu are bun-simț și respect față de nimeni? Nu se mai satură de prostii? Să-și vadă de dezmățul ei. Să-i lase pe alții să trăiască. Vă dau în scris, dragi cititori, că niciodată, în această viață, Gabi nu va rămâne cu această rușine de om. Am încredere și știu că niciodată el nu-și va expune copiii și familia alături de ea. Să nu mai viseze cai verzi pe pereți. 

Citește și Gabi Bădălău face nuntă faraonică în Bolitin-Vale! Bianca Drăgușanu, marea neinvitată. Motivul: soacra și sora milionarului

Uită pe ce sumă de bani a luat-o Gabi, încă soțul meu în acte, în vacanță în Maldive? Deocamdată să-și țină gura. Stă pe banii copiilor mei. Își face figurile tot pe banii copiilor. Pentru că eu am renunțat la pensia de la Gabi. Copiii mei sunt Bădălău! Ea se plimbă pe banii copiilor mei, trăiește, se plimbă, mănâncă pe banii copiilor mei", a mai susținut Claudia.

Bianca Drăgușanu a fost necruțătoare față de comentariile făcute de Claudia Pătrășcanu și chiar a dat-o în judecată pe soția lui Bădălău, pentru defăimare. 

„Nu înțeleg de ce nu mă lasă în pace. Cred că a luat focul de la faptul că Gabi mi-a trimis 1001 de trandafiri. Este frustrată și geloasă pentru că el mă iubește pe mine. Spune că sunt doar o distracție pentru el, dar această distracție durează de ceva timp. Femeia asta minte cu un tupeu fantastic. Ea are foarte mult timp liber. Este de o perversitate și nu ai cum să faci schemele astea decât dacă ai foarte mult timp liber.", a spus Bianca la X-tra Night Show. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net