El este bărbatul care îi dă teroare Biancăi Drăgușanu: «După trei zile cu el ...»

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu, în vârstă de 40 de ani, este una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc. Vedeta pune mare preț pe felul în care arată, așadar trece des pragul sălii de sport, unde face antrenamente dificile. Nu singură, ci îndrumată de un antrenor deosebit de exigent!

Bianca Drăgușanu investește sume colosale de bani pentru a se menține tânără și frumoasă
Bianca Drăgușanu investește sume colosale de bani pentru a se menține tânără și frumoasă

Bianca Drăgușanu acordă atenție deosebită formei sale fizice. Antrenamentele epuizante, dietele sărace în calorii și intervențiile estetice, sunt doar câteva dintre elementele pe care Bianca le integreză în viața sa pentru a se asigura că arată precum o zeiță. 

Vedeta este foarte activă în mediul online și pe pagina personală de Instagram, acolo unde distribuie fracvent imagini de la sala de antrenament. Așa a făcut și de această dată. Bianca s-a plâns fanilor că antrenorul ei este o persoană foarte exigentă, care îi forțează limitele la maximim.

Citește și: Bianca Drăgușanu, posterior de 5.000 de euro

După un antrenament, sub supravegherea bărbatului, fosta soție a lui Alex Bodi se simite lipsită de energie, cu febră musculară și abia mai poate merge normal pentru câteva zile, conform propriilor declarații. 

„Când vin la sală și dau de domnul antrenor Sergiu Sndu s-a terminat șmecheria.Îmi zboară și perciunii, și fulgii din cap. Vii om și pleci alien, plin de mușchi. Teroristul, omul ăsta ar trebui să facă exorcizări. Țin să vă menționez că eu nu am vrut să vin să mă antrenez astăzi cu el pentru că, după un antrenament cu el, trei zile nu mai merg decât crăcănată. Nu am voie cu telefonul la sală, atunci când chiar lucrez pe bune, nu mă filmez", a povestit Bianca Drăgușanu prietenilor de pe Instagram. 

Bianca Drăgușanu a cheltuit peste 50.000 de euro pentru a arăta impecabil

Bianca a declarat război kilogramelor în plus și a investit sume astronomice pentru a se asigura că prezența ei nu poate trece neobservată. Și-a făcut mai multe intervenții la nivelul feței, și-a pus implanturi cu silicon, și-a mărit posteriorul, iar medicul stomatolog s-a asigurat că vedeta are un zâmbet precum staturilor de la Hollywood. Bianca nu intenționează să se oprească aici cu procedurile și nici nu acordă atenție celor care sunt de părere că exagerează cu modficările corporale.

Vezi și: Cum arată Bianca Drăgușanu după o nouă operație estetică

În ultimii 15 ani, Bianca Drăgușanu ar fi investit nu mai puțin de 50.000 de euro în operațiile estetice. Prima intervenție pe care și-a făcut-o a fost aceea de mărire a sânilor. A continuat cu o rinoplastie pentru că și-a dorit un nas mai mic și subțierea gleznelor. Au urmat liftingurile faciale, fațetele dentare și mărirea posteriorului.

Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima dată la televizor în anul 2000, în emisiunea lui Mircea Radu, Din dragoste. Transformările prin care a trecut de la prima apariție televizată sunt unele drastice. În urmă cu două decenii, Bianca era mai plinuță, nu avea acid hialuronic injectat în buze și nici nu trecuse pragul cabinetului medicului estetician.   

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net