Măsura luată de Bianca Drăgușanu pentru siguranța fiicei sale. Sofia îl poarta obligatoriu

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu și fiica ei, Sofia, au avut o conversație interesantă în mașină, pe care care vedeta a filmat-o și a publicat-o pe Instastory. Așa am aflat multe despre micuța în vârstă de 5 ani și jumătate, dar și despre grija pe care celebra ei mamă i-o poartă. Iată la ce metodă a apelat Bianca, pentru a o supraveghea pe Sofia!

Bianca Drăgușanu. Foto: Instagram
Bianca Drăgușanu. Foto: Instagram

Despre Bianca Drăgușanu ai putea spune orice, numai că nu are grijă de fiica ei, nu. Vedeta pare și genul de mamă care se panichează ușor, tocmai de aceea siguranța și confortul fiicei ei sunt priorități pentru ea. Și cum tehnologia îți permite azi să faci și ce n-ai visat, Bianca i-a achiziționat fiicei ei un gadget util, care le ține aproape și atunci când nu sunt împreună.

Citește și: Bianca Drăgușanu, clip impresionant cu fiica ei de la ziua de naștere a divei

Gadgetul cu care Bianca își monitorizează fiica

Este vorba despre un smartwatch cu funcție de telefon și cu localizare GPS. Aceste gadgeturi sunt atât de performante, încât unele modele includ facilități precum monitorizare spion (ori de cate ori dorește, părintele poate asculta ce se întâmplă în jurul ceasului, fără să realizeze copilul că este ascultat), display touchscreen, lanternă, buton SOS, buton apel și SOS, cameră foto laterală (părinții pot face poze remote, cu ajutorul aplicației, fără să știe copilul, și sunt trimise în aplicația de mobil).

Oricând are nevoie de ajutor, copilul poate acționa butonul dedicat SOS, care va forma imediat numărul setat de urgență, va marca poziția pe hartă și va trimite o alertă pe telefonul părintelui. Aceste gadgeturi utile pentru monitorizarea copilului nici măcar nu costă o avere. Prețurile pornesc de la 100 de lei și pot ajunge până la 1000 de lei, în funcție de dotări.

Bianca și Sofia au povestit în mașină și despre Youtube, iar micuța a asigurat-o pe mama ei că știe să folosească această aplicație pe telefonul ei, pentru a-și pune desene animate. Micuța este adorabilă, îmbrăcată în roz și cu un cățel de pluș în brațe, și trebuie să admitem că din punct de vedere fizic seamănă foarte mult și cu tatăl ei, Victor Slav. Bianca și Victor au divorțat în 2014, dar au rămas în relații civilizate, de dragul Sofiei, care a venit pe lume după despărțirea lor din acte.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
image
actualitate.net
image
actualitate.net