Bianca pregătește un tun mobiliar în Dubai: «Este dorința mea de câțiva ani de zile»

Bianca Drăgușanu a vorbit în cadrul emisiunii «Xtra Night Show» despre planurile imobiliare din Dubai. Blondina vrea să se mute în Emirate cu fiica ei și a vizionat un apartament în valoare de 230.000 de euro. 

image
Bianca pregătește un tun mobiliar în Dubai: «Este dorința mea de câțiva ani de zile»

Bianca Drăgușanu a fost invitata lui Dan Capatos la emisiunea Xtra Night Show, unde a făcut dezvăluiri despre planurile ei în domeniul antreprenoriatului. Blondina are de gând să investească în imobiliare în Dubai și deja tatonează terenul în acest sens. 

Bianca Drăgușanu a povestit că a vizionat un apartament de 65 de metri pătrați, care costa 230.000 de euro, sumă care din nefericire nu se încadrează în bugetul fostei prezentatoare TV. 

Cu toate acestea Bianca Drăgușanu nu are de gând să renunțe și este absolut hotătâtă să se mute în Dubai, împreună cu fiica ei și să continue business-ul cu haine pe care îl deține în România și să-și deschidă și un butic cu prăjituri. 

,,Cercetez vreau să-mi iau o casă în Dubai. Am fost să-mi vizionez un apartament într-un hotel, avea 65 de metri pătrați și costa 230 de mii de euro.", a spus Bianca la Xtra Night Show. 

Bianca Drăgușanu nu a discutat cu Gabi Bădălău decizia de a locui în dubai

Bianca Drăgușanu a mărturisit ca a avut la un moment dat un colaborator în Emiratele Arabe, ce achiziționa rochii de lux din magazinul ei din București, unde vedeta vinde fiecare piesă vestimentară cu 300 de euro, iar afaceristul le punea la vânzare cu 3.000 de dolari în Dubai. 

,,Eu vindeam aici rochiile cu 300 de euro, în magazinul meu, el le vindea cu 3.000 de dolari în Dubai. Au existat niște divergențe. Asta nu înseamnă că nu pot să-mi vând rochiile cu 1.500 de euro în Emirate." a menționat blondina.

De asemenea Bianca a mărturisit că, pentru început, ar vrea să închirieze turiștilor apartamentul pe care ar urma să și-l achiziționeze și să facă profit din investiția ei. Cei care vor dori să locuiască în viitorul apartament din Dubai al Biancăi Drăgușanu ar trebuie să scoată din buzunar 3.000 de euro pe lună. 

,,Îl inchiriez cu 3.000 de euro pe lună, dar trebuie să ai mobilă de lux, etc. Doar că 65 de metri, în contextul în care vreau sa vină și maică-mea și fiica, e prea puțin. Așa că mai studiez piața, mai pun 200.000.", a spus cu convingere Bianca Drăgușanu. 

Rămâne incert dacă Bianca a discutat și cu actualul ei iubit, Gabi Bădălău, decizia de a se muta în Dubai. Fosta prezentatoare TV a dat de înțeles că mutarea în Dubai reprezintă un vis la care nu este dispusă să renunțe pentru nimeni. 

,,Nu vreau să vb despre subiectul ăsta (nr. Gabi Bădălău). Deciziile mele mă privesc pe mine. Vom vedea și vom stabili atunci. Este dorința mea de câțiva ani de zile. Eu amân chestia pentru că vreau să-mi găsesc apartamentul potrivit unde să stau și cu copilul, meu. Poți să dai 300.000 de euro și îți faci un credit pe cinci ani. Nu este importantă viteza dacă îți cunoști destinația. Nu îmi place să joc la ruletă, am totul calculat, aștept să mi se aprindă fitilul.", a declarat Bianca. 

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
giani vladimir 25713800 jpeg
FotoJet (5) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg