Bianca Drăgușanu șochează din nou! Și-a vopsit cățelul în roz și a arătat tuturor imaginile

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu se află din nou în atenția internaților datorită gesturilor sale. În urmă cu câteva zile, vedeta a lansat un atac dezlănțuit asupra uneia dintre invitatele de la ziua sa de naștere, iar acum șochează încă o dată!

Bianca Drăgușanu șochează din nou!
Bianca Drăgușanu șochează din nou!

Bianca Drăgușanu atrage atenția prin acțiunile sale și îi place să își țină fanii la curent cu ce se întâmplă în viața sa personală. De această dată, s-a mândrit pe pagina personală de Instagram cu schimbarea de look prin care a trecut cățelulul de rasă Pomeranian pe care îl deține. Vedeta a vopsit blănița patrupedului roz și este foarte încântată de rezultat! "Toate ca toate, dar nici măcar un cățel ca al meu: roz", a spus Bianca în timp ce a arătat admiratorilor cățelușul. 

image

Bianca Drăgușanu a împlinit 40 de ani pe șase martie, ocazie cu care a petrecut până în zori alături de prieteni într-un club de fițe situat pe bulevardul Magheru din Capitală. Consumația care s-a ridicat la aproximativ 10.000 de euro ar fi fost plătită de iubitul recent reintrat în grațiile divei, afaceristul Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu și-a vopsit patrupedul în culoarea roz
Bianca Drăgușanu și-a vopsit patrupedul în culoarea roz

Bianca, cuvinte dure la adresa unei invitate la ziua sa de naștere

Cu toate acestea, a existat un lucru care a deranjat-o profund pe Bianca. Fosta soție a lui Alex Bodi s-a simțit jignită de una dintre invitate care a ales un cadou complet neinspirat. Bianca a fost nemiloasă și a răbufnit pe contul personal de Instagram, acolo unde a folosit cuvinte dure la adresa persoanei care i-a oferit drept cadou mai multe săpunuri de trandafir. 

Bianca Drăgușanu are un câine rasa Pomeranian
Bianca Drăgușanu are un câine rasa Pomeranian

Bianca Drăgușanu a renunțat la buzele supradimensionate

Bianca Drăgușanu a fost invitată recent în platoul emisiunii prezentate de către Teo Trandafir și a vorbit despre intervențiile chirurgicale de ordin estetic prin care a trecut. Bianca a renunțat la acidul hialuonic din exces din zona buzelor și mizează pe un aspect mai natural. În plus, vedeta a trecut pragul medicului estetician și pentru a-și accentua forma ochilor. Rezultatul a fost unul pe măsura așteptărilor, iar Bianca a povestit că nu se va opri aici cu intervențiile. Ea a fost provocată să se demachieze în direct, însă a refuzat vehement, spre dezamăgirea prezentatoarei. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net